Računalništvo, telefonija
12.05.2016 10:15

Deli z drugimi:

Share

Lenovo bo skupaj z giganti tehnološke industrije gostil drugi Tech World

Lenovo je objavil, da bo strateška tehnološka konferenca #LenovoTechWorld letos organizirana v San Franciscu. Druga letna konferenca bo potekala 9. junija, na njej pa bodo poleg izvršnega direktorja družbe Yang Yuanqing kot ključni govorci nastopili vodilni predstavniki iz tehnološke panoge. Udeležencem bodo predstavili najbolj obetajoče trende in inovacije, kot so navidezna resničnost, pametne in povezane naprave, internet stvari in računalništvo v oblaku, ter načine, kako tehnologija spreminja življenja ljudi. Lenovo na dogodku pričakuje pestro mednarodno udeležbo tehnoloških navdušencev, vplivnežev, novinarjev, analitikov in drugih vabljenih gostov.
LenovoTechWorld2016
LenovoTechWorld2016

Na dogodku Tech World 2016 bodo predstavljeni številni novi izdelki – prvi pametni telefon iz projekta Tango, ki ga Lenovo razvija skupaj s korporacijo Google. Ta v svet mobilnih telefonov prinaša t. i. nadgrajeno resničnost, ki jo bodo uporabniki lahko spoznali skozi igre, navigacijo in druge uporabne aplikacije. Novi telefon prinaša povsem novo uporabniško izkušnjo sveta okoli nas in uporabniku omogoča do zdaj nepredstavlje stvari – od izdelave načrta sprehoda po muzeju do izdelave igričarskega 3D-okolja ali pa izdelave predstavitve, kako bo novi hladilnik videti v kuhinji.

Lenovo bo predstavil tudi novo mobilno tehnologijo, razvito v podjetju Motorola, ki bo povsem spremenila način, kako ljudje gledajo in uporabljajo svoje najbolj osebne naprave.

Inovacije so srce našega posla. Lenovo ni zgolj proizvajalec računalnikov ali pametnih telefonov. Podjetje razvija nove pametne in povezane naprave, ki omogočajo povsem nove storitve in uporabniške izkušnje pa tudi infrastrukturo, ki omogoča novi povezani svet. Na dogodku Tech World 2016 bomo udeležencem predstavili najnovejše tehnologije, premierno splavili več zelo pomembnih izdelkov ter skupaj s partnerji prikazali našo vizijo prihodnosti tehnologije,” je povedal izvršni direktor družbe Lenovo Yang Yuanqing.

Lenovo bo z javnostjo delil tudi več najbolj zanimivih tehnoloških konceptov svojih razvojnih laboratorijev. Ti dokazujejo izjemno kreativnost in domišljijo več sto inženirjev, oblikovalcev in raziskovalcev podjetij Lenovo in Motorola, ki delujejo na treh celinah.

Lenovo bo trem tehnološkim navdušencem, ki bodo na družabnih medijih najbolj posrečeno predstavili načine, kako so tehnološke inovacije spremenile njihova življenja, podaril tudi t. i. VIP izkušnjo in plačal pot na dogodek Tech World. Več informacij o udeležbi na tekmovanju na družabnih medijih najdete tukaj.

Prenos otvoritvenega predavanja konference si boste lahko ogledali v živo 9. junija ob 19:30 tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku