Računalništvo, telefonija
12.03.2019 08:08
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LEGO® Education WeDo 2.0 združljiv s programom Scratch 3.0

LEGO® Education WeDo 2.0 je set primeren za otroke od 7. leta dalje. Spodbuja
ustvarjalnost, razvijanje sposobnosti kritičnega mišljenja in spoduja veščine za
poklice prihodnosti, veščine 21. stoletja.
LEGO® Education WeDo 2.0 združljiv s programom Scratch 3.0
LEGO® Education WeDo 2.0 združljiv s programom Scratch 3.0

LEGO® EDUCATION sodeluje tudi z zunanjimi platformami, ki niso direktno povezane z LEGO EDUCATION, s tem omogoča večjo izbiro in lažje učenje različnih jezikov za kodiranje poleg uporabe aplikacije LEGO ® Education WeDo 2.0.

Scratch je najbolj priljubljen programski jezik za otroke na osnovi blokov. Program Scratch omogoča programiranje lastnih zgodb, iger in animacij in od zdaj naprej, tudi programiranje seta LEGO ® Education WeDo 2.0.

Izdaja novega Scratch-a 3.0 vključuje nove vaje, vzorčne projekte in druge podporne materiale za uporabo Scratch-a z omenjenim setom. LEGO® EDUCATION WeDo 2.0 lahko enostavno povežete z urejevalnikom Scratch, in programiranje se lahko začne!

Več o kompletih in programih za otroke lahko najdete na spletni strani podjetja LEGAMA, ki je uradni distributer v Sloveniji, za program LEGO® EDUCATION.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LEGAMA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LEGAMA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LEGAMA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku