Računalništvo, telefonija
15.11.2017 21:42
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Legendarni NES je lahko vaš že za manj kot 6 evrov

Legendarni NES je lahko vaš že za manj kot 6 evrov
Legendarni NES je lahko vaš že za manj kot 6 evrov

Se spomnite dobrih starih časov, ko ste na televizijo priklopili svojo legendarno Nintendovo igralno konzolo NES in se z brkatim vodovodarjem Super Mariem podali na dolgo in zabavno pustolovščino reševanja princese Breskvice? Minilo je že več kot 30 let, odkar je NES ugledal luč dneva in če ste imeli z njo priložnost zabavati že takrat, ste danes verjetno že starš, ki opazuje svojega malčka, kako se navdušuje nad “igricami”.

Čeprav morda svoje dragocene konzole nimate več, ali pa jo je načel zob časa, pa imate zdaj ponovno priložnost, da se vrnete v zlate čase in nostalgično odigrate katero od iger, ki so zaznamovale vaše otroštvo. Ob tem pa tudi svoj podmladek poučite o tem kje in kako se je igričarstvo sploh začelo. “Kako,” sprašujete? Nič lažjega. V spletni trgovini TomTop so pripravili posebno ponudbo sodobne različice Nintendovega igralnega sistema, ki si ga lahko omislite že za dobrih 15 evrov. S kodo HTY7YX pa celo za manj kot 6 evrov. 6 evrov! Če to ni kupčija destletja, potem ne vemo, kaj je.

Nova različica je sicer nekoliko manjša od izvirnika, a zato nič manj zabavna. Vsebije namreč kar 500 igričarskih klasik iz tistega obdobja, zraven pa dobite tudi dva igralna ploščka, tako da svoje veselje lahko delite še s prijateljem, ali svojim otrokom. Igre vas bodo nostalgično ponesle nazaj v otroštvo, ob tem pa ponudile ure in ure neizmerne zabave. Kdo si ne bi želel še enkrat prešteti kosti zlobnemu Bowserju?

Posodobljeni NES je na voljo na tej povezavi za vsega dobrih 15 evrov, oziroma s kodo HTY7YX za manj kot 6 evrov. Cenejšega “časovnega stroja” ne boste našli nikjer.


Prijavi napako v članku