Igre
15.05.2019 09:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Legendarna igra “Kača” v izvedbi, kot je še niste videli

Pariz je le ena od lokacij, po katerih lahko zapeljete "kačjibus".
Pariz je le ena od lokacij, po katerih lahko zapeljete "kačjibus".

Malokdo ne pozna igre Snake, prvotno znane pod naslovom Blockade, s katero smo se še posebej kratkočasili na mobilnih telefonih ob koncu prejšnjega tisočletja. Gre za preprost, a zasvojljiv koncept, ki je v več kot 40 letih doživel malo morje takšnih in drugačnih adaptacij za najrazličnejše platforme.

Sedaj pa je na posebej zanimivo idejo prišel razvojni dvojec Stovetop, ki to prepoznavno zasnovo združuje z arkadno vožnjo avtobusa. Rezultat je cenovno dostopna in nadvse zabavna igra, ki nosi naslov Snakeybus. V njej igralci iz prvoosebne ali tretjeosebne perspektive nadzorujejo neustavljivi avtobus, ki se ob vsaki natančni vožnji čez postajališče nekoliko podaljša. In tako vožnja po pariških ulicah, kljub možnosti skakanja, kaj hitro postane konkreten preizkus igralčevih refleksov in iznajdljivosti.

Snakeybus je že na voljo v trgovini Steam za manj kot evrskega desetaka in trenutno vsebuje 6 različnih stopenj, 5 avtobusov, brezkončen igralni način ter seveda nepogrešljive lestvice za primerjanje rezultatov s prijatelji ali popolnimi neznanci. Vsekakor igra za ljubitelje filmske klasike Hitrost.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku