Digitalizacija
Poslovne rešitve
29.11.2023 14:42
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Le še 5 dni do konference Game Changer: prevzemite odgovornost za svojo prihodnost

Priča smo velikim spremembam na skoraj vseh področjih poslovanja. Proces digitalne preobrazbe dobiva nov zagon in morda bolj kot kadarkoli v zgodovini ustvarja potrebo po vključevanju novih znanj in veščin v poslovanje.
Foto: Game changer
Foto: Game changer

Katere so glavne smeri tehnološkega razvoja? Ali lahko že danes prepoznamo potrebe, ki bodo oblikovale naše produkte in storitve v naslednjih desetih letih? Kako ostati konkurenčen in zagotoviti poslovno stabilnost v prihodnosti? In ali zagotavljamo novim generacijam ustrezno znanje in veščine za novo realnost?   

Če ste pripravljeni prevzeti odgovornost za svojo prihodnost, ste odprti za nova znanja in veščine ter pripravljeni začrtat svojo pot za naslednje desetletje, je konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech pravo mesto za vas. V samo 8 urah (toliko časa zapravite z gledanjem v zaslon mobilnega telefona) boste dobili navdihujoč pogled na procese, ki bodo v bližnji prihodnosti preoblikovali svet, kot ga poznamo. 

Nove priložnosti za povezovanje, rast in razvoj 

Konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech bo 4. 12. 2023 prinesla edinstveno priložnost za mreženje ter odkrivanje novih področij in priložnosti za razširitev poslovanja, razvoj veščin in iskanje navdiha.

Od udeležbe vas loči le en klik – zagotovite si svojo vstopnico tukaj.

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva velika tehnološka konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji v Sloveniji, ki združuje obe področji in spodbuja poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Vsebinsko se osredotoča na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.   

Konferenca bo povezala predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucij, poslovnih skupnosti, študente in posameznike, ki že sodelujejo ali pa nameravajo sodelovati v dinamičnem procesu digitalne transformacije. 

Celodnevni program se bo odvil v dveh dvoranah, razstavnem območju in investitorski coni v ljubljanski Cukrarni, udeleženci pa bodo lahko uživali tudi v glasbenih nastopih in Božičkovi zabavi, ki bo v sproščenem vzdušju zaokrožila dogajanje.  

Vse v enem dnevu 

DVORANA 1

SPREMEMBE V SVETU SPLETNE PRODAJE 

Uvodnemu pogovoru o umetni inteligenci in naslednjih generacijah e-trgovine sledijo razprave o vlogi družbenih omrežij kot orodju za spletno prodajo in novih strategijah za grajenje skupnosti, nato pa se posvetimo trendom in izzivom zbiranja osebnih podatkov strank, obogateni resničnosti ter najnovejšim trendom na področju pakiranja in dostave izdelkov. 

DVORANA 2

PREMIKI NA PODROČJU FINANČNE TEHNOLOGIJE 

Pester program se začne s temo regulativne tehnologije in vloge blockchain-a, preko umetne inteligence v finančni industriji kot ključnega orodja za preoblikovanje procesov, rasti segmenta alternativnega financiranja, novega vala vgrajenih financ in rešitev SaaS, do novih priložnosti, ki jih igrifikacija prinaša v fintech industrijo. 

BOŽIČKOV AFTER 

Po zaključku rednega dela programa bodo udeleženci in obiskovalci konference uživali na Božičkovi zabavi, kjer bodo ob dobri glasi in v sproščenem vzdušju sklepali nova poznanstva in navezovali stike. 

Pomemben vidik konference je tudi trajnost, ki je vpeta že v fazo načrtovanja. Game Changer se je namreč pridružil veliki globalni pobudi za trajnost v industriji dogodkov.

Od udeležbe vas loči le en klik – zagotovite si svojo vstopnico tukaj.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50