Življenjski slog
11.05.2022 13:37
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za manj kot 300 evrov lahko v garažo postavite laserski gravirni stroj

EDIT / DODANO 11. 5. 2021 – Znižanje cene

Ste kdaj naleteli na garažno podjetje ali na posameznika z zanimivim hobijem, in sicer lasersko graviranje izdelkov? Če ste pokukali v prostore, ste videli laserski gravirni stroj, ki pa se vam je zagotovo zdel kot previsoka naložba za graviranje v prostem času. Ni se vam potrebno odreči sanjam, tudi vi imate lahko svoj laserski gravirni stroj, po zaslugi spletnega prodajalca Cafago. Na TEJ POVEZAVI je za vas pripravil akcijsko ponudbo za laserski gravirni stroj Sculpfun S9. Cena? 303,77 evrov, če pa vtipkate kodo TC5916, boste dobili še dodaten popust in znižali ceno na 262,63 €.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9: ključne značilnosti

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 odlikuje najnovejša tehnologija laserskega oblikovanja in graviranja. Laserski stroj S9 uporablja diodni laser z močjo 5,5 W, obenem ima tudi ultra fino 0,06 mm lasersko ostrenje z izjemno penetracijo in natančnostjo rezanja. Reže lahko do 15 mm debeline lesa, 10 mm akrila, izrezlja pa tudi keramiko in nerjaveče jeklo.

Za prilagajanje ostrenja morate le potisniti laser in ponovno priviti vijake, zaradi česar je izredno enostaven za uporabo. Ogrodje je popolnoma kovinsko, kar pomeni, da je stroj stabilen, kar posledično pozitivno vpliva na natančnost graviranja. Montaža laserskega stroja se lahko zaključi v 10-20 minutah. S9 je združljiv z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire. Podpira graviranje v načinu PMV, prisotna je podpora za sisteme Windows in Apple. Za shranjevanje datotek pa so na voljo formati: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in še več.

Pokrov laserskega filtra filtrira 98 % ultravijolične svetlobe in zavaruje vaše oči pred morebitnimi poškodbami. Priložena je jeklena A4 blazinica za zaščito mize pred laserskimi poškodbami. X-os in Y-os vsebujeta natančne merilne črte, kar je primerno za hitro merjenje velikosti graviranih predmetov. Na voljo je velika površina, ki bo zadovoljila vaše različne gravirne potrebe.

Za nakup obiščite TO POVEZAVO in ne pozabite uporabiti akcijsko kodo TC5916. Cafago vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več