Življenjski slog
13.01.2022 15:32

Deli z drugimi:

Share

Za manj kot 300 evrov lahko v garažo postavite laserski gravirni stroj

Ste kdaj naleteli na garažno podjetje ali na posameznika z zanimivim hobijem, in sicer lasersko graviranje izdelkov? Če ste pokukali v prostore, ste videli laserski gravirni stroj, ki pa se vam je zagotovo zdel kot previsoka naložba za graviranje v prostem času. Ni se vam potrebno odreči sanjam, tudi vi imate lahko svoj laserski gravirni stroj, po zaslugi spletnega prodajalca Cafago. Na TEJ POVEZAVI je za vas pripravil akcijsko ponudbo za laserski gravirni stroj Sculpfun S9. Cena? 286,39 evrov, če pa vtipkate kodo CCS9, boste dobili še dodaten popust in znižali ceno na 272,98 evrov.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9: ključne značilnosti

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 odlikuje najnovejša tehnologija laserskega oblikovanja in graviranja. Laserski stroj S9 uporablja diodni laser z močjo 5,5 W, obenem ima tudi ultra fino 0,06 mm lasersko ostrenje z izjemno penetracijo in natančnostjo rezanja. Reže lahko do 15 mm debeline lesa, 10 mm akrila, izrezlja pa tudi keramiko in nerjaveče jeklo.

Za prilagajanje ostrenja morate le potisniti laser in ponovno priviti vijake, zaradi česar je izredno enostaven za uporabo. Ogrodje je popolnoma kovinsko, kar pomeni, da je stroj stabilen, kar posledično pozitivno vpliva na natančnost graviranja. Montaža laserskega stroja se lahko zaključi v 10-20 minutah. S9 je združljiv z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire. Podpira graviranje v načinu PMV, prisotna je podpora za sisteme Windows in Apple. Za shranjevanje datotek pa so na voljo formati: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in še več.

Pokrov laserskega filtra filtrira 98 % ultravijolične svetlobe in zavaruje vaše oči pred morebitnimi poškodbami. Priložena je jeklena A4 blazinica za zaščito mize pred laserskimi poškodbami. X-os in Y-os vsebujeta natančne merilne črte, kar je primerno za hitro merjenje velikosti graviranih predmetov. Na voljo je velika površina, ki bo zadovoljila vaše različne gravirne potrebe.

Za nakup obiščite TO POVEZAVO in ne pozabite uporabiti akcijsko kodo CCS9. Cafago vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več