Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
13.10.2022 07:49

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni laserski gravirni stroj za samo 170 evrov

V zadnjem času smo naleteli na kar nekaj cenovno dostopnih strojev, ki za rezanje in graviranje uporabljajo lasersko tehnologijo. Gre za visokotehnološke naprave, ki so obenem tudi dovolj kompaktne za domačo rabo. Tokrat smo na TEJ POVEZAVI našli AtomStack P7 laserski gravirni stroj, ki obljublja visoko učinkovitost laserskega oblikovanja, v zameno pa zahteva, da se odrečete le 169,97 €.

Gravirni stroj AtomStack P7: ključne lastnosti

4-stopenjski laser uporablja tehnologiji kolimacije in ostrenja. Optična moč je 4,5-5,5 W, lasersko fokusno območje je zmanjšano na vsega 0,02 mm². Laser visoke gostote zlahka reže 10 mm debele lesene plošče in 6-8 mm črni akril. Gravira lahko neposredno na nerjaveče jeklo, kovine in keramiko.

Graviranje je možno izvesti brez prilagajanja goriščne razdalje. Nadgrajena stiskalna točka poveča koncentracijo energije za 200 %. Fiksni fokus zagotavlja bolj stabilno moč laserja. Laserski gravirni stroj je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki naredi stroj bolj vzdržljiv, obenem pa izboljša še natančnost graviranja. Gravirni stroj je kompakten in po želji tudi prenosljiv. Sestava traja dobrih 5 minut, saj je ob dostavi vnaprej delno sestavljen.

Za zaščito poskrbi panoramsko steklo, ki lahko filtrira 97 % ultravijolične svetlobe. Po besedah proizvajalca zaščitna očala niso potrebna, a previdnost nikoli ni odveč, zato vseeno priporočamo njihovo uporabo.

Gravirni stroj AtomStack P7 je združljiv z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL, LightBurn in podobno. Podpira Windows in Mac sisteme ter različne formate datotek: NC, BMP, JPG, PNG, DXF in še več.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Dostava je iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več