Računalništvo, telefonija
04.04.2005 12:05

Deli z drugimi:

Share

LANCom z novim partnerskim statusom

LANCom je pridobil partnerski status Premier Certified podjetja Cisco Systems. Izpolnil je vse kadrovske in podporne zahteve za pridobitev statusa in potrdil zavezanost, da svojim strankam ponudi najboljšo omrežno tehnologijo, storitve in podporo. S pridobitvijo statusa LANCom dokazuje, da lahko svojim strankam ponudi najboljše znanje o omrežnih rešitvah Cisco in podporo v regiji Balkan. LANCom je prav tako izpolnil zahteve Ciscove specializacije za brezžične rešitve LAN (Cisco Wireless LAN Specialization).

S sodelovanjem v programu Cisco Partner Certification Program ima LANCom dostop do vrhunskih tehničnih in prodajnih izobraževanj. Program zagotavlja odličnost pri nudenju rešitev in podpore uporabnikom, saj temelji na visokih zahtevah glede usposobljenosti na področju komunikacijskih omrežij. Partnerji s statusom Premier Partner so v panogi prepoznani kot podjetja z najbolje usposobljenimi omrežnimi strokovnjaki, ki morajo vsako leto znova dokazati, da dosegajo Ciscove standarde.

LANComu so odslej na voljo tudi mnoge prednosti, kot je uvrstitev na seznam Cisco Partner Locator, kjer ga lahko potencialne stranke hitro najdejo, in dostop do zaščitenih spletnih strani podjetja Cisco z izobraževalnimi in prodajnimi informacijami ter orodji. Prav tako mu je na voljo izboljšan dostop do Ciscovih skupin za tehnično podporo in do informacij o izdelkih.

Specializacijo Cisco Wireless LAN Specialization pa pridobijo Ciscovi partnerji za njihovo znanje in izkušnje na področju razvoja ter vzdrževanja brezžičnih omrežnih povezav znotraj ali med stavbami. Dokazuje sposobnost partnerja, da nudi rešitve, ki premoščajo prostorske in stroškovne omejitve in prinašajo prihranke zaradi nadomeščanja dragih žičnih rešitev. Specializacija je usmerjena na brezžične izdelke LAN Cisco Aironet, ki so namenjeni velikim pa tudi malim in srednje velikim podjetjem.


Prijavi napako v članku