Tiskalniki in skenerji
26.02.2024 13:55
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kyocera je za embalažo izdelkov prejela priznanje WorldStar 2024

Kyocera Document Solutions Europe, B.V., eno vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je prejelo priznanje WorldStar 2024 za embalažo barvnih tiskalnikov A4 na podelitvi nagrad WorldStar Global Packaging Awards, ki jo organizira Svetovna organizacija za pakiranje. To prestižno priznanje velja za najpomembnejše na svetovnem področju embalaže.

Podjetje že več kot 20 let razvija okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike, ki vključujejo komponente z dolgo življenjsko dobo in ustvarjajo nizko količino odpadkov. S tem zmanjšuje število potrošnih delov, ki jih je potrebno zamenjati. Prav tako se zavzemajo za ustvarjanje bolj ekološke embalaže, predvsem z uporabo kalupov za celulozo in valovitega kartona iz recikliranega papirja, s čimer zmanjšujejo uporabo plastike. Ponovno prejetje nagrade za embalažo predstavlja potrditev njihove nenehne zavezanosti k trajnostni prihodnosti.

Predsednik Kyocera Document Solutions Europe, B.V., Takuya Marubayashi, je ob prejemu nagrade izrazil ponos nad priznanjem, ki ga Kyocera prejema zaradi poudarjanja trajnosti. “V Kyoceri postavljamo potrebe strank in trajnost v središče naše inovativnosti. Kot dokazuje naša trajnostna papirna embalaža, smo popolnoma predani izpolnjevanju svoje vloge pri gradnji svetlejše prihodnosti.”

Podjetje se že dlje časa trudi izboljšati odpornost papirnatih oblazinjenih materialov proti ponavljajočim udarcem, kar je bila prej šibka točka papirne embalaže. V nasprotju s plastičnim blažilnim materialom papir na splošno ni prožen, kar vodi do postopnega poslabšanja njegove blažilne zmogljivosti. Izboljšali so ponavljajočo sposobnost oblazinjenja z uporabo oblike podpore v valoviti embalaži in oblike v kalupu iz celuloznega vlakna, ki preprečuje zrušitev in zlom.

Posledično se je vrednost vpliva v njihovih poskusih zmanjšala za do 61 %. Napravo, zaščiteno z novo embalažo, so petkrat zaporedoma spustili na štiri strani, da bi ocenili ponavljajočo se učinkovitost blaženja embalaže, in tako je bil sprejet njihov novi material za blaženje.

Za več informacij o Kyoceri in njenih izdelkih obiščite spletno stran https://www.xenon-forte.si/kyocera/.

* Mednarodna nagrada za embalažo, ki jo Svetovna organizacija za embalažo organizira od leta 1970.

** Japan Packaging Institute je bilo ustanovljeno 6. septembra 1968 v Tokiu kot neprofitna mednarodna nevladna organizacija s strani vodilnih ponudnikov na področju embalaže z vsega sveta. Gre za mednarodno zvezo nacionalnih reprezentativnih združenj za embalažo, regionalnih zvez za embalažo in drugih povezanih organizacij, vključno s posamezniki, korporacijami in trgovskimi združenji.

Več informacij o Svetovni organizaciji za embalažo najdete na povezavi https://worldstar.org/winners_detail/3939/2024/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte Čisto okolje

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več