Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
06.10.2022 15:07
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kripto zima: je to konec za kripto trg ali priložnost za mega donose?

Cene večjih kripto projektov so padle za 70 do celo 90 %. Kaj nas čaka na kripto trgu v prihodnje in od katerega presenetljivega faktorja je odvisna njegova prihodnost?

Cena Bitcoina je v zadnjem letu padla za 71 %.

Ethereum je kljub temu, da je pravkar doživel ključno »eko« nadgradnjo in zdaj porabi 99 % manj energije za delovanje omrežja, padel za 72 %.

Solana je šla dol za reci in piši 88 %.

In podobno se dogaja z večino drugih kripto projektov.

Smo dobesedno v kripto zimi. In kmalu bodo verjetno ljudje začeli kripto trg zapuščati in se ga izogibati kot kuge. Kripto trg bo na robu smrti. 

Podobno, kot se je zgodilo leta 2018 ali 2019.

In tukaj se pojavi vprašanje: ali bodo imeli ljudje prav in bo kripto res šel v nič?

Ali pa se bo v naslednjem obdobju kripto prebudil in spet začel leteti v vesolje tako kot najnovejša SpaceX raketa?

Mednarodni bestselling avtor Robert Rolih meni, da so verjetnosti bistveno večje za drugi scenarij: »Kripto trg in predvsem poslovni kripto projekti na čelu z Ethereumom ustvarjajo realno vrednost. Na njih razvijalci razvijajo poslovne, finančne in zabavne aplikacije, ki imajo realne prihodke in prinašajo realne koristi uporabnikom. Zato sam poslovnim kripto projektom pravim kar Tehnološke delnice 2.0. Delnice pa so zgodovinsko po vsakem padcu nato dosegle nove vrhove.«

Priložnosti, ki se pojavijo le v času najhujših padcev

V svetu vlaganja denarja velja zelo enostavno pravilo: vlagaj, ko je na trgu veliko krvi. In če upoštevaš to pravilo, lahko dosežeš neverjetne donose.

»Najbolj donosna investicija, ki sem jo kadarkoli naredil, je bila investicija v večji kripto projekt v letu 2018. Takrat je bila cena žetona 0,14 €. Ko sem dve tretjini žetonov projekta prodal lani pri 11,59 €, sem dosegel 8.316 % donos – to je 84-kratni začetni vložek. Seveda pa lahko takšne donose dosežeš le tako, da vlagaš medtem ko je na trgu res moreče vzdušje in se vsi tresejo od strahu,« nadaljuje Rolih.

Robert Rolih, mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision.

In tukaj se seveda pojavi veliko vprašanje:

Kako dolgo bo trajala kripto zima? Kateri projekti imajo največjo možnost za preživetje? Kakšne donose lahko pričakujemo v morebitnem novem bikovskem kripto trendu? In predvsem ali je že zdaj primeren trenutek za nakupe?

Na ta in druga vprašanja bo odgovoril Robert Rolih na posebnem webinarju 12. oktobra, ki bo za vas brezplačen.

Na njem vam bo zaupal:

  • Kaj je faktor št. 1, ki bo ključno vplival na dogajanje na kripto trgu v naslednjem letu in naprej (še zdaleč ni tisto, kar večina ljudi misli)?
  • Koliko lahko kripto trg še pade, in zakaj tokratnega kripto cikla ne moremo primerjati s prejšnjimi?
  • Kdaj se bodo lahko pojavile izjemne nakupne priložnosti za dolgoročne vlagatelje?
  • Ali bo še vedno mogoče dosegati 500-, 1000- ali 2000-odstotne donose na vložke, kot se je to dalo v preteklosti?

Skratka, to bo webinar, ki lahko ključno vpliva na uspešnost vaših vložkov v kripto trg in širše. Na webinarju vam bo Robert podal tudi širšo sliko o trenutnem dogajanju v svetu investiranja in tehnologije ter vas opozoril na velike napake, ki jih delajo vlagatelji pri vlaganju denarja v kripto in širše.

Webinar bo v živo 12. oktobra 2022 ob 20h. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internetna povezava. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

Kdo je Robert Rolih?

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 60 medijih, med drugim tudi na ameriški televiziji. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 50 držav. Je redni gost najrazličnejših konferenc po svetu, oder pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808