Tiskalniki in skenerji
25.11.2022 06:40
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta pomaga odkriti nove poslovne priložnosti

Konica Minolta je začela z novo globalno kampanjo, s katero želi podjetjem v tiskarski panogi pomagati razumeti spreminjajoče se potrebe njihovih naročnikov. Stranke Konice Minolte tako lahko ustvarijo višjo dodano vrednost njihove ponudbe. "See the Potential" je slogan kampanje Konice Minolte, vodilnega tehnološkega podjetja za uresničevanje digitalne preobrazbe na razvijajočih se trgih komercialnega tiska, industrijskega tiska in tiska embalaže.
Vir: Konica Minolta
Vir: Konica Minolta

Konica Minolta v tesnem sodelovanju s strankami pri njihovi digitalni preobrazbi pravi, da v digitalni dobi ni ovir za komuniciranje prek več kanalov in ne le prek papirnih medijev. Kampanja se bo osredotočila na nove poslovne priložnosti, ki so po besedah družbe Konica Minolta povsod. Potrebna je le iskrica, da z uporabo novih tehnik in ustvarjanjem edinstvenih izkušenj uresničite dodatne možnosti za stranke.

Portfelj strojne in programske opreme ter storitev družbe Konica Minolta, ki temelji na lokalnem strokovnem znanju, podprtem z globalno organizacijo z več kot 40-letnimi izkušnjami na področju digitalnega tiska, je zasnovan tako, da strankam omogoča različne možnosti – ne glede na to, kje in kako so.

Ker je pandemija pospešila trende od blaga h kakovosti in od univerzalne velikosti k prilagajanju in personalizaciji, se digitalni tisk visoke vrednosti še naprej uveljavlja. Kot primer vzemimo embalažo s posebnim tiskom in izboljšavami (parcialno lakiranje, nanos folije, izrezovanje, graviranje …), ki ima za več kot 46 % višjo percepcijo kakovosti¹.


“Kljub rasti na področjih kot so etikete in embalaža v času pandemije, so nekateri sektorji nazadovali. Ob hitrem razvoju tiskarske industrije se je pojavila potreba po kampanji, ki bi poudarila našo željo po kreativnosti, ustvarjanju izjemnih zgodb blagovnih znamk z visoko vrednostjo, ki jih je mogoče ustvariti z našo široko paleto izdelkov in tako pomagati strankam pri njihovem uspehu.”

Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskega in industrijskega tiska, Konica Minolta Slovenija


Bojan je še dodal: “V družbi Konica Minolta nenehno na novo razmišljamo o tisku. Ponosni smo tudi, da smo bili prepoznani kot eno od 100 najbolj trajnostnih podjetij na svetu. V novem obdobju industrije zgodbe in izkušnje zaživijo s komuniciranjem prek več medijskih kanalov in ne le prek papirnatih medijev. Naš cilj je prihodnost graditi skupaj z našimi strankami in jim pomagati pri ustvarjanju novih poslovnih priložnosti. “See the Potential” je naš slogan za uresničevanje digitalne preobrazbe. Kot zaupanja vreden partner lahko tiskarskim podjetjem pomagamo obravnavati nove tržne segmente, graditi izstopajoče kreativne izdelke s strankami, ki delijo podobno strast, in optimizirati delovne procese.”

Oglejte si videoposnetek kampanje Konice Minolte, za katerega je bila scenografija v celoti izdelana iz tiskarskih produktov Konica Minolta portfelja.

¹ The Foil & Specialty Effects Association (FSEA): whitepaper: The Impact of High-Visibility Enhancements on Shelf Presence: A Second Study

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več