Namizni računalniki
14.05.2024 12:59

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni in poceni Beelink SEi14 za prave ljubitelje iger

Beelink je najavil splošno razpoložljivost kompaktnega namiznega računalnika s prodajno oznako SEi14. Vstopna različica je vrednotena na preračunanih 346 evrov.
Foto: Beelink
Foto: Beelink

Podjetje Beelink je nedavno najavilo splošno razpoložljivost nadvse zanimivega kompaktnega namiznega računalnika s prodajno oznako SEi14. Namizni računalnik omejenih dimenzij bo navdušil predvsem tiste, ki prisegajo na zmogljive naprave, a želijo, da te na mizi zasedejo kar najmanj prostora. Beelink SEi14 je namreč kompakten, a nadvse zmogljiv sistem, ki bo brez težav opravil tudi z najtežjimi nalogami, vključno z igrami.

Namizni računalnik Beelink SEi14 poganja zmogljiv procesor Intel Core Ultra 5 125H, ki podatke preračunava s 14 fizičnimi in 18 navideznimi procesorji pri frekvenci do 4,5 gigaherca. Novinec pri polni obremenitvi porabi do 115 vatov električne moči. Najboljše pri namiznem računalniku Beelink SEi14 je podpora za zunanje grafične kartice eGPU. Vmesnik USB 4 namreč omogoča priklop znanje grafične kartice, kar se bo zagotovo takoj prikupilo najzahtevnejšim ljubiteljem računalniških iger in tistim, ki potrebujejo grafično moč za delo.

Nadvse zanimiv osebni računalnik Beelink SEi14 velikosti zgolj 135 x 135 x 44,7 milimetrov je na voljo v navezi z do 96 gigabajti sistemskega pomnilnika LDDR5-6400. Za shranjevanje podatkov je na voljo do dva terabajta prostora (odvisno od različice), pri tem pa lahko uporabimo pogone Solid State vrste M.2 2230. Za aktivno hlajenje zmogljivih strojnih komponent pa so poskrbeli z zmogljivim hladilnim sistemom in tekočo kovino, medtem ko je ohišje izdelano iz kakovostne, vzdržljive in peresno lahke plastike, ki je nadvse všečna na pogled.

Namizni računalnik Beelink SEi14 z brezžičnima povezavama WiFi 6 in Bluetooth 5.2 je končno na voljo za nakup. Vstopna različica novosti brez pomnilnika in prostora za shranjevanje podatkov je v splošni prodaji na voljo že za preračunanih 346 evrov. Trenutno še ni podatka o tem, ali bo novost mogoče kmalu kupiti tudi na svetovnem trgu. Upajmo pa, da se bo to kmalu vendarle tudi zgodilo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več