Računalništvo, telefonija
30.08.2018 20:19
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kompaktne slušalke Bluetooth za manj kot 22 evrov!

Kompaktne slušalke X3T Wireless TWS Mini praktično ne bomo čutili v ušesu.
Kompaktne slušalke X3T Wireless TWS Mini praktično ne bomo čutili v ušesu.

Ker se vedno več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov odreka klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke, brezžične slušalke prihajajo vse bolj v ospredje. Zato so se pri spletnem trgovcu TomTop odločili, da preko spletnega portala Ebay ponudijo po zanimivi ceni ponudijo brezžične ušesne slušalke, ki so dovolj kompaktne, da nas ne bodo motile pri delu ali zabavi, a hkrati dovolj kakovostne tudi za zahtevnejše uporabnike. Tu gre za ušesne brezžične slušalke X3T Wireless TWS Mini, ki so na voljo v kar šestih barvnih odtenkih in sicer za zgolj 25,48 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 21,9 evrov. Te so na voljo za nakup na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/362282089926.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke X3T Wireless TWS Mini treba odšteti le 25,48 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 21,9 evrov smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 4.2 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Napolnjena baterija zadošča za do osem ur neprestanega predvajanja glasbe.


Novost je seveda združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android in Windows Phone, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami. Naj kot zanimivost še omenimo, da lahko na slušalke X3T Wireless TWS Mini sočasno povežemo do dve mobilni napravi, kar je nedvomno zelo uporabna možnost.


Prijavi napako v članku