Telefoni
20.09.2013 11:11

Deli z drugimi:

Share

Kogan Agora: Zmogljiv mobilnik Android za nizko ceno

Podjetje Kogan nas je prijetno presenetilo z novim pametnim mobilnim telefonom Android, ki ponuja dovolj zmogljivo strojno opremo tudi za najzahtevnejša opravila in je na voljo po izjemno ugodni ceni. Za relativno zmogljivi mobilnik je namreč v prosti prodaji potrebno odšteti zgolj 180 evrov.
Pametni mobilni telefon Kogan Agora ponuja zmogljivo strojna opremo za izjemno nizko ceno!
Pametni mobilni telefon Kogan Agora ponuja zmogljivo strojna opremo za izjemno nizko ceno!

Čeprav se najnovejši pametni mobilni telefon podjetja Kogan ne more kosati z najzmogljivejšimi izdelki vodilnih proizvajalcev, ponuja dovolj zmogljivo strojno opremo tudi za najzahtevnejša opravila in je na voljo po izjemno ugodni ceni. Inženirji podjetja Kogan so pametni mobilni telefon Agora namreč opremili s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) IPS zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem MT6589 Mediatek frekvence 1,2 gigahercev in sistemskim pomnilnikom kapacitete enega gigabajta. Čeprav novost za shranjevanje podatkov ponuja le štiri gigabajte vgrajenega pomnilnika, ga lahko razširimo z uporabo pomnilniških kartic microSD, in sicer do kapacitete 32 gigabajtov.

Preostala strojna oprema mobilnika Kogan Agora nas prav tako ne bo pustila ravnodušne, saj obsega digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk in podporo za dve pomnilniški kartici SIM. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean, zadovoljivo avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija kapacitete 2.000 miliamper ur.

Pametni mobilni telefon Kogan Agora je že mogoče prednaročiti s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/4Zf8kK, zanj pa je potrebno odšteti zgolj 180 evrov. Prvi kupci bodo novost prejeli že 9. oktobra.


Prijavi napako v članku