Poslovne rešitve
Varnost
19.10.2023 07:18

Deli z drugimi:

Share

Ko je varnost vedno na prvem mestu

Varnost objektov, premoženja in oseb je izrednega pomena – ne zgolj zaradi mirnega spanca, temveč zaradi škode, ki nam jo lahko nepridipravi povzročijo tako doma kot na poslovnem objektu.

DVC varnostne rešitve so vodilna izbira za zaščito stanovanjskih, poslovnih in kompleksnejših objektov – z najnovejšimi tehnologijami in najbolj zanesljivimi komponentami.

Ko gre za DVC varnostne rešitve, imate pri stanovanjskih in poslovnih objektih na voljo različne možnosti. S sistemom video nadzora, ki lahko podpira do 16 DVC kamer, in video domofonskim sistemom s kar 132 DVC notranjimi enotami lahko lastniki objektov zagotovijo visoko stopnjo varnosti in nadzora nad svojimi prostori.

Srednje velika podjetja lahko izkoristijo naslednjo stopnjo – zmogljive DVC varnostne rešitve, ki omogočajo video nadzor z do 64 DVC kamerami in video domofonski sistem z impresivnimi 512 DVC notranjimi enotami. To pomeni, da je mogoče učinkovito upravljati varnost in komunikacijo v večjih poslovnih okoljih.

Za največje poslovne sisteme, ki zahtevajo izjemno obsežno varnostno infrastrukturo, so na voljo DVC rešitve, ki podpirajo video nadzor z do 256 DVC kamerami in video domofonski sistem z osupljivimi 25.472 DVC notranjimi enotami. To zagotavlja vrhunsko varnost in komunikacijo v največjih okoljih.

Do danes je bilo prodanih že več kot pol milijona naprav in opreme blagovne znamke DVC. Sistemi so nameščeni tako v stanovanjskih stavbah kot v nakupovalnih centrih, bankah, na bencinskih črpalkah …

Kompleksne rešitve in neslutene možnosti uporabe

Poleg tega DVC varnostne rešitve IP videonadzora omogočajo zaščito kompleksnejših objektov, kjer sta identifikacija oseb in podrobnosti na posnetkih ključnega pomena. Z DVC rešitvami in njihovim analognim HD videonadzorom pa imate v rokah uporabno orodje za tiste, ki želijo izboljšati kakovost svojega obstoječega analognega sistema brez poseganja v inštalacijo preko koaksialnih kablov.

Odlična rešitev so tudi video domofoni, ki so hkrati domofoni in kamere. 2-Easy dvožične, brezžične in IP modularne rešitve video domofona predstavljajo inovativen pristop k izboljšanju varnosti in udobja. Te rešitve ne le skrajšajo čas in olajšajo delo monterjem sistemov tehnične zaščite, temveč tudi uporabnikom omogočajo uživanje v vseh prednostih visoko kakovostne varnostne infrastrukture tako doma kot v delovnem okolju.

Notranja domofonska enota DVC lahko postane tudi monitor videonadzora, povežete jo lahko z zunanjimi in notranjimi kamerami in celo z elektromehansko zapornico. Tako dobite učinkovit in pameten varnostni sistem, ki preko notranjih enot postane pravi videonadzorni center.

DVC varnostne rešitve so sinonim za pametno tehnologijo, ki pridobiva vse več prepoznavnosti ter postaja ena vodilnih blagovnih znamk v regiji. V skladu z njihovo zavezanostjo k odličnosti letos uvajajo 3-letno garancijo za izdelke DVC CCTV, kar strankam zagotavlja dodatno mero varnosti in zaupanja.

AJAX protivlomni sistemi

Za popoln občutek varnosti doma ali poslovnega prostora pa se velja ozreti še po AJAX protivlomnih sistemih. Senzorji gibanja, senzorji zaznavanja dima, vode, krmiljenje luči, možnosti povezav s pametnimi inštalacijami in še več. AJAX predstavlja novo generacijo profesionalnih protivlomnih sistemov, ki so brezžični in inovativni v vseh pogledih. Konfigurira se jih lahko v zgolj 30 minutah, upravlja pa lahko preko mobilnega telefona. Baterije v napravah brez potrebe po zamenjavi delujejo do 7 let.

Ajax rešitve so oblikovane tako, da zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika. Izstopajo po vrhunskem dizajnu in visoki funkcionalnosti, pri čemer varnostni izzivi ne ogrožajo estetike in sodobnega videza. Ajax izdelki so zasnovani tako, da so intuitivni in ponujajo vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Stalen razvoj, dodajanje novih produktov in inovativnost so glavna vodila Ajaxa. Bodite pripravljeni na novo vizijo prihodnosti in se prijavite na njihov online poseben dogodek Rule your space.

Alarm automatika na Adria Security Summit

Podjetje Alarm automatika je partner največjega regionalnega dogodka varnostne industrije – Adria Security Summit, ki se bo odvijal 25. in 26. oktobra v Ljubljani. Z vidika novih tehnologij, kompatibilnih sistemov in rešitev ter 20. obletnice blagovne znamke DVC, bodo predstavljeni vsi segmenti ponudbe podjetja.

Sicer pa si lahko obetamo tako predstavitev vrhunskih video varnostnih rešitev DVC (www.dvc.video) kot protivlomnih sistemov AJAX in ostale ponudbe podjetja Alarm automatika, ki ga lahko spremljate tudi na spletni strani www.alarmautomatika.com/sl (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kamere alarmni sistemi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več