Računalništvo, telefonija
10.05.2004 21:51

Deli z drugimi:

Share

Kiss Technology v Sloveniji

Podjetji Avtera d.o.o. in KiSS Technology sta sklenili pogodbo o sodelovanju, tako bo Avtera prvi slovenski distributer, ki bo to inovativno blagovno znamko zastopal v Sloveniji. Podjetji bosta na začetku sodelovali na področju DVD-predvajalnikov, ki podpirajo DivX in bodo zanimivi predvsem za tiste kupce, ki pri izdelkih iščejo dodano vrednost v smislu naprednih inovacij in kakovosti. Podjetje KiSS Technology je svoj preboj na vrh doseglo prav z inovacijo DVD-predvajalnikov, ki podpirajo DivX in jo je leta 2001 predstavilo kot svetovno novost.
Poslovna filozofija podjetja je osnovana na kratici, ki tvori njihovo ime KiSS – Keep it Simple Solutions. To je tudi osnovno vodilo podjetja, izdelkov in razvoja.
Leta 2001 je KiSS Technology razvil svoj prvi DVD-predvajalnik, oblika in kakovostna izdelava sta podjetju odprli vrata proti vrhu. Zahvaljujoč predstavitvi svetovne novosti tistega časa – DVD-predvajalnik, ki podpira DivX (DP-450) – je dvignila prepoznavnosti in ugled, ki ga KiSS Technology danes uživa v svetu. Poleg DVD programa podjetje razvija še plazma in LCD zaslone, DVB rešitve, ukvarja pa se tudi z distribucijo multimedijskih izdelkov. Na Avteri se bodo v začetku osredotočili na prodajo DVD-predvajalnikov, ki podpirajo DivX, na voljo pa bodo štirje modeli.


Prijavi napako v članku