Računalništvo, telefonija
23.06.2017 11:53
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

KIICAA S8: To je Galaxy S8, ki stane manj kot 300 evrov

KIICAA S8: To je Galaxy S8, ki stane manj kot 300 evrov
KIICAA S8: To je Galaxy S8, ki stane manj kot 300 evrov

Samsung Galaxy S8 je trenutno najboljši pametni telefon z operacijskim sistemom Android. Poleg izjemno zmogljivih karakteristik, je njegova največja odlika kakovosten zaslon, ki sega skoraj do robov telefona. Na ta način je uporabnik deležen še boljše multimedijske izkušnje, hkrati pa dobi telefon z najbolj atraktivnim dizajnom ta hip. Temu trendu pa se je zdaj priključil še kitajski proizvajalec telefonov Leagoo, ki je zasnoval nov telefon z oznako KIICAA S8.

Podobno kot Samsungov Galaxy S8 tudi ta ponuja ukrivljen IPS zaslon z diagonalo 5,72-palca, ki je skoraj brez robov in pokriva praktično celotno prednjo ploskev telefona. Zaslon ima spodobno ločljivost 1440 x 720 slikovnih pik in razmerje stranic 18:9, kar pomeni še več površine za uživanje v igrah in videih. Poleg izjemnega zaslona pa ima prihajajoči telefon podjetja Leagoo tudi dvojno kamero (nekaj kar Galaxy S8 nima), zmogljiv MediaTekov 8-jedrni procesor z oznako MT6763, 64 oziroma 128 gigabajtov notranjega spomina in 4 oziroma 6 gigabajtov delovnega pomnilnika.

Poleg osnovnega modela z oznako KIICAA S8 bosta kasneje na voljo še dva, in sicer KIICAA S8 Lite in KIICAA S8 Premium. Najboljša stvar pri telefonu pa je njegova cena, ki bo ob izidu ob koncu poletja postavljena pri dobrih 260 evrih.


Celotno ponudbo telefonov Leagoo lahko vidite tukaj.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku