Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
21.12.2021 07:12
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kdo ima najboljši oblačni ekosistem?

Računalništvo v oblaku ni le platforma ali aplikacija, ki je trenutno v trendu in se uporablja za shranjevanje osebnih fotografij in videoposnetkov. Je ključni del poslovnega modela, ki je prevzel celotni svet.
Storitve in poteke dela v oblaku vzdržuje in varuje Ricoh, vi pa ste lahko brez skrbi.
Storitve in poteke dela v oblaku vzdržuje in varuje Ricoh, vi pa ste lahko brez skrbi.

Računalništvu v oblaku ne spreminja le načina, kako veliko podjetij shranjuje in dostopa do podatkov, temveč spreminja tudi jedro njihovega poslovanja.

Velika podjetja imajo prednost, ko govorimo o oblaku. Imajo možnost sodelovati z glavnimi in najboljšimi ponudniki oblaka in imajo dostop do vseh storitvenih ugodnosti, ki jih potrebujejo. Toda ena od odličnih stvari v zvezi z oblakom je, da imajo tudi mala in srednje velika podjetja ogromno koristi od njega.

Ricoh Europe ponovno praznuje osvojitev pečata odobritve prestižne organizacije Keypoint Intelligence, ki jim je za njihov ekosistem v oblaku Connected MFP dodelila nagrado BLI 2021-2022. Da bi ugotovili, kateri proizvajalci originalne opreme za preslikavo dokumentov so – ko gre za sisteme v oblaku MF – vodilni na trgu, so pri Keypoint Intelligence ocenil ponudnike na osnovi njihove vizije, strategij, lastniških storitev in storitev v oblaku tretjih ponudnikov …

Za vse poskrbi Ricoh, vi pa ste lahko brez skrbi

Kot del obsežne raziskave Keypoint Intelligence ugotavlja, da je Ricoh povezljivost v oblaku postavil v ospredje svoje MFP strategije, pri čemer so najnovejše večnamenske naprave združljive z rešitvami delovnega toka v oblaku. Ponujajo vse večji seznam zajemanja, usmerjanja in obdelave dokumentov in obdelovalne možnosti za splošne poslovne procese (Accounts Payable) in ključne vertikale (pravna in zdravstvena oskrba).

Njihova ocena zajema tudi to, kako uporabni delovni tokovi vključujejo usmerjanje datotek z uporabo QR kod, pretvorbo datotek v želeno obliko, pošiljanje datotek na več ciljev in napredno funkcionalnost z izvorno integracijo z vodilnimi zalednimi repozitoriji dokumentov in poslovnimi aplikacijami. Dejstvo, da te storitve in poteke dela v oblaku vzdržuje in varuje Ricoh ter so na voljo na osnovi naročnine, pomeni, da podjetja za izvedbo ne potrebujejo kapitalskih izdatkov, strežnikov na fizični lokaciji ali posebne programske opreme.

Zavezanost inovacijam

»Za dopolnitev svojih različnih aplikacij in priključkov za večnamenske naprave Ricoh ponuja široko paleto storitev v oblaku in orodij za delovne tokove, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo aplikacij in zagotavljajo časovni prihranek, ki ne sloni le na osnovnem usmerjanju ali tiskanju dokumentov. Te storitve omogočajo ekipam učinkovito pridobivanje uporabnih podatkov na papirju, organiziranje vsebine za učinkovito iskanje in dostop do pravih informacij ob pravem času,« razlaga Jamie Bsales, direktor Smart Workplace & Security Analysis pri Keypoint Intelligence.

Harald List, direktor upravljanja produktov EMEA, EMEA Marketing, dodaja: »Povpraševanje po robustnih in varnih večnamenskih napravah, povezanih v oblak, odraža apetit delavcev po napravah, ki omogočajo večjo dostopnost in učinkovitost glede na to, kako in kje delajo. Ta nagrada PaceSetter dokazuje našo zavezanost inovacijam, odličnosti strank in pomaganju ljudem pri sodelovanju od koder koli.«

Za več informacij o izdelkih in storitvah Ricoh obiščite spletno stran www.vibor.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki oblak tiskanje v oblaku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901