Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
27.11.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Kateri mobilni terminali se dobro znajdejo v skladišču?

Vsako učinkovito skladišče se bi moralo zanašati na vrhunsko tehnologijo, ki omogoča hitro in natančno upravljanje zalog.

Pri odločitvi, kateri terminal je najboljši za vaše skladišče, je ključnega pomena izbrati napravo, ki lahko izpolni zahteve vašega logističnega procesa. Z razvojem tehnologije so se pojavile številne inovativne možnosti, med katerimi so terminali Zebra MC9300, Urovo RT40 in DT40 postali sinonim za zanesljivost, zmogljivost in prilagodljivost v skladiščnem okolju.

Zebra MC9300: učinkovitost in prilagodljivost v skladišču

Zebra MC9300 je vrhunski terminal, zasnovan za hitro in natančno upravljanje zalog v vašem skladišču. Z napredno zmogljivostjo, robustno konstrukcijo in prilagodljivostjo za različne potrebe predstavlja nepogrešljivo orodje za optimizacijo vaših logističnih procesov. Z enostavno uporabo in naprednimi funkcionalnostmi je idealen partner za vsako sodobno skladišče, ki si prizadeva za vrhunske rezultate.

Urovo RT40: Napredna robustnost in intuitivna uporaba

Terminal Urovo RT40 je cenovno učinkovita rešitev, ki se ponaša z robustno zasnovo, omogoča odpornost proti padcem, prahu in vlagi, kar je ključnega pomena za učinkovito delovanje v zahtevnih skladiščnih okoljih. S svojo intuitivno uporabo in visoko zmogljivostjo je odlična izbira za optimizacijo procesov in povečanje produktivnosti v vašem skladišču.

Urovo DT40: prilagodljivost in preprostost

Urovo DT40 je terminal, ki se ponaša s prilagodljivostjo in preprostostjo uporabe. Zasnovan je tako, da omogoča hitro in zanesljivo skeniranje ter sledenje zalog v manj zahtevnih skladiščnih okoljih. Njegova prilagodljivost vam omogoča prilagajanje glede na specifične potrebe vašega poslovanja.

Pri izbiri terminalov za vaše skladišče je ključnega pomena upoštevati zahteve vašega poslovanja, vrsto skladiščnih operacij ter potrebe zaposlenih. Zebra MC9300, Urovo RT40 in DT40 so le nekateri izmed vrhunskih terminalov, ki so se izkazali kot zanesljive in učinkovite rešitve za različne vrste skladiščnih okolij.

Za več informacij se obrnite na strokovnjake za mobilne termale, podjetje Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zebra Systems

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več