Računalništvo, telefonija
24.10.2018 10:05
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kamera za nadzor vašega doma že za slabih 15 evrov

Kamera za nadzor vašega doma že za slabih 15 evrov
Kamera za nadzor vašega doma že za slabih 15 evrov

Vas skrbi za varnost, ko vas ni doma? Bi radi vedeli, kaj se dogaja v vaši dnevni sobi, ko ste v službi? Današnji življenjski tempo nam narekuje, da smo večino dneva zdoma, ključavnici na vratih pa zaupamo, da bodo naše stvari ostale nedotaknjene. A nekaj več varnosti lahko prinese tudi več miru v naš vsakdan.

Zakaj si torej ne bi omislili cenovno dostopno kamero, s katero boste dobili vse odgovore na vprašanja, če se vam bo zdelo, da je varnost vašega doma ogrožena. Morda pa bi jo imeli le v sobi, da vidite, kako drema vaš malček. Konec koncev lahko tudi za nadzor pisarne ali katerega koli drugega prostora.

Spletni trgovec Cafago za 14,99 evra (redna cena je bila 29,99 evra) nudi prav to. Brezžično domačo video kamero 720p HD.Ceno zagotavlja do konca meseca novembra, in sicer s kodo UU790.

Sliko lahko opazujete na telefonu, osebnem računalniku ali tablici. Kamera lahko snema 24 ur na dan, vgrajena ima tudi mikrofon in zvočnik za kakovostno dvosmerno komuniciranje. Vas skrbi, da vam ponoči ne bo kaj prida pomagala? Skrb je odveč, saj infrardeč nočni pogled zagotavlja dobre videoposnetke tudi v temi. Aktivira pa se sam, ko senzor zazna prešibko svetlobo. Ima pa seveda tudi senzor gibanja. S spremembo uporabniškega imena in gesla lahko poskrbite tudi za varnost, da posnetkov ne bo gledal kdor koli.

Če radi omislili opisno kamero, jo lahko naročite na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-mt790eu.html?aid=novice, kjer dobite tudi več tehničnih in ostalih podrobnosti, ki bi vas še utegnile zanimati.


Prijavi napako v članku