Računalništvo, telefonija
Tipkovnice in miške
02.12.2022 14:38

Deli z drugimi:

Share

Kakšno računalniško opremo potrebujemo za zabavo, delo od doma in na poti?

Zelo enostavno bi bilo, da bi vstopili v računalniško trgovino, zagrabili računalnik in ostale dodatke za računalnik, ki imajo najdražjo ceno in odšli domov.
Foto: Tracer
Foto: Tracer

Zakaj to ni vedno najboljša odločitev? Če odmislimo bolečino, ki jo s tem načinom nakupovanja, prizadenemo denarnici, je dober razlog, zakaj ni vedno smiselno kupovati najdražje, zavedanje vrednosti kupljenih naprav. S predhodno raziskavo si lahko enako ali zelo podobno računalniško izkušnjo zagotovimo po veliko bolj ugodni ceni. To velja tako za nakup sestavljenih računalnikov kot tudi računalnikov po meri, posameznih komponent, mišk, tipkovnic, slušalk in ostalih dodatkov.

Če imate neomejen proračun, naj vas naše mnenje ne ustavi pri nakupu vaše sanjske računalniške opreme. Vsi ostali, ki pa želite iztisniti čim več iz omejenega proračuna, pa boste zagotovo želeli vedeti, da lahko zlasti pri računalniški periferiji prihranite na denarju, pri tem pa si ne boste pokvarili uporabniške izkušnje.

Proizvajalcev računalniške opreme je ogromno, kar je vedno dobro za potrošnika, ki posledično lahko izbira med različnimi izdelki z velikim cenovnim razponom. S ponudbo, ki je na voljo v letu 2022, lahko vsak, zahteven ali nezahteven, uporabnik najde sebi primerno opremo. Tokrat bi izpostavili proizvajalca Tracer, ki si je skozi leta pridobil zaupanje uporabnikov in zaslužil sloves enega izmed najbolj ugodnih in kakovostnih ponudnikov računalniške periferije.

Tracer kljub nizki ceni ne skopari na kakovosti

Namizni računalnik brez tipkovnice in miške je le ohišje z razkošno notranjostjo. Prenosniki so v tem pogledu bolj priročni, a tudi pri njih bi argumentirali, da je uporabniška izkušnja in sama produktivnost boljša z namensko tipkovnico in miško, seveda odvisno od scenarija uporabe. Če se odločite za Tracer miške ali tipkovnice, boste dobili kakovosten izdelek, obenem pa prihranili nekaj evrov, ki jih lahko namenite za boljši procesor, RAM ali grafično kartico.

Tracer miške se lahko pohvalijo z ergonomsko in robustno zasnovo, ki je dodatno popestrena z RGB poslikavami in osvetlitvami. Zelo dobrodošel dodatek so funkcijske tipke, s katerimi lahko pohitrite delo ali pa jih programirate za dostop do hitrih bližnjic. Lahko ste gamer, ki se najbolj odreže pri FPS igrah, pri strategijah ali pa pri arkadnih igrah, Tracer je prepričan, da boste v njihovi ponudbi našli ustrezno miško.

Tudi pri tipkovnicah so samozavestni, da so pripravili dovolj raznoliko ponudbo. Izbirate lahko med membranskimi ali mehanskimi tipkovnicami. Našli boste tudi zelo posebno tipkovnico, ki je primerna za enoročno uporabo.

Poskrbeli so tudi za avdiofile, ki lahko izbirajo med številnimi (gaming) slušalkami. Pohvalimo lahko visoko kakovostne ušesne blazinice, ki tudi pri večurni uporabo lahko zagotovijo enako mero udobja kot na začetku. Tracer slušalke imajo vgrajene tudi mikrofone za konferenčne pogovore ali pa za izdajanje ukazov svojim vrstnikom na virtualnih bojiščih.

Če iščete resnično najbolj ugodno ponudbo, pa si morate ogledati njihove gaming komplete, v katerih vas čakajo zanesljive in odzivne Tracer miške, robustne Tracer tipkovnice, udobne Tracer slušalke in nepogrešljive podloge za miške.

Vsi, ki iščete računalniško opremo z dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, se morate ustaviti na spletni strani en.tracer.eu in mimovrste.com. Preverite, kaj ponujajo, izberite sebi ustrezno tipkovnico, miško ali kakšen drugi računalniški dodatek in uživajte v vrhunski izkušnji.

Vse, kar potrebujete za potovanja, avanture in domačo rabo

Tracer pa se ni ustavil samo pri računalništvu in gamingu. Zavedajo se, da uporabniki veliko svojega časa preživijo na prostem in na poti. Zato so razširili svojo ponudbo s kakovostnimi avtokamerami, avto polnilniki, kamerami za vzvratno vožnjo, prenosnimi baterijami, nosilci za telefon, pametnimi urami in zapestnicami za spremljanje zdravja in ostalimi izdelki, ki jih potrebujete na vaših avanturah.

Tudi dom lahko opremite s Tracer napravami. Če iščete način, kako bi na enostaven način dodatno zavarovali vašo nepremičnino, si lahko pomagate s Tracer IP nadzorno kamero, ki bo ujela vsakega vsiljivca. Z rezalniki dokumentov si lahko na enostaven način znebite vseh dokumentov, še posebej tistih zaupne narave. Tudi za organizacijo doma boste našli kar nekaj priročnih dodatkov: nosilci za televizorje, podaljški, pametni merilci porabe električne energije, pametne žarnice in ring luči za tiste uporabnike, ki bi radi osvobodili svojo ustvarjalsko žilico.

Ne glede na to, kaj iščete, bodisi gaming računalniško periferijo, pametne naprave za potovanje ali dom, pravi naslov sta spletna stran en.tracer.eu in mimovrste.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONCERN ENA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri KONCERN ENA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

KONCERN ENA_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONCERN ENA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več