Računalništvo, telefonija
15.10.2014 14:59
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako začeti nemogoče?

Kako začeti nemogoče?
Kako začeti nemogoče?

Ste se kdaj spraševali, kako v izobraževalni ali poslovni proces uvesti spremembe, ki se vam zdijo težke, naporne ali nemogoče? V podjetju Miška že več kot 20 let delujemo na področju izobraževanja s poudarkom na širjenju sodobnih pristopov poučevanja in učenja. Verjamemo, da je naložba v prihodnost naložba v mlade. Pomembno je, da mladim ponudimo sodobne poti izobraževanja, kjer so poudarjeni njihova aktivna vloga, uporaba sodobne tehnologije, projektni pristopi, učenje z igro in drugo. Le tako pridobivajo vseživljenjske kompetence, s čimer jih pripravljamo na izzive sodobnega časa.

Zato letos organiziramo že drugo mednarodno konferenco EDID 2014, ki smo jo naslovili »Kako začeti nemogoče?«.

Zakaj?

Včasih se nam zdi, da so nekatere stvari težke, neizvedljive, a če najdemo talent in željo do sprememb, do inovativnosti, je vse veliko lažje. In mogoče! Na konferenci želimo prikazati dobre primere dela, ki se že izvajajo med učitelji in drugimi izobraževalci, kar naj postane motiv tudi drugim. Letos bo veliko aktivnosti osredotočenih na igre, saj želijo sporočiti, kako koristno in motivacijsko je vključevati strategije iger v izobraževalni proces.

Na konferenci bosta predavala priznana tuja strokovnjaka, John Collick, ki bo na temo igrifikacije predstavil praktične možnosti uporabe igralnih strategij v izobraževalnem procesu, in Jef Staes, ki bo udeležence izzval, kako odkrivati in razvijati svoje talente, razkril pa bo tudi pomembne povezave med izobraževalnim in poslovnim svetom. Slovenski strokovnjaki bodo predstavili praktične primere s področja obrnjenega učenja, uporabe družabnih omrežij in drugih. V vseh sklopih bodo svoj pogled na »kako začeti nemogoče« predstavili tudi mladi.

Mednarodna konferenca EDID bo potekala v sredo, 12. novembra 2014, ob 9. uri v Thermani Laško (www.edid.si).


Prijavi napako v članku