Računalništvo, telefonija
03.08.2012 06:11

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska storitev shranjevanja podatkov

V današnji informacijsko usmerjeni družbi sta varnost in ohranjanje razpoložljivosti računalniških podatkov ključnega pomena. Vedno večja vloga, ki jo imajo digitalne informacije, zahteva povečan nadzor nad tem, kako so ti podatki hranjeni in zaščiteni.
PRONET Kranj d.o.o. je registriran partner iStor
PRONET Kranj d.o.o. je registriran partner iStor


“Povejte mi kako imate urejeno varnostno shranjevanje podatkov in povem vam kakšno podjetje ste…”

Varovanje digitalnih podatkov je zahtevna naloga, še posebno, če se podatki nahajajo na več strežnikih, na delovnih postajah, v oddaljenih pisarnah po vsem svetu in na številnih prenosnikih. Poleg tega se vsako podjetje (majhno ali veliko) srečuje še s problemom dolgoročnega arhiviranja – k temu silijo tako interne potrebe po občasnem pogledu v zgodovino poslovanja kot vse strožja zakonodaja na tem področju.

iStor SecureDataVault
je sistem za varno shranjevanje vaših kritičnih podatkov na varno oddaljeno lokacijo. Podatki z vaših strežnikov, delovnih postaj ali prenosnikov se šifrirajo in prenesejo v iStorove varne podatkovne centre, kjer so vam na voljo 24 ur na dan. Podjetje PRONET Kranj d.o.o. , razvijalec poslovne programske opreme za podjetja in javne ustanove, že 5 let uspešno sodeluje s švicarskim partnerjem iStor. PRONET Kranj preko iStor partnerstva uporabnikom poslovnih rešitev zagotavljajo vrhunske storitve varnostnega shranjevanja podatkov in strankam tako pomagajo zmanjševati poslovna tveganja.


»Varnost in stalna razpoložljivost podatkov sta ključnega pomena za nemoteno in kredibilno poslovanje.«

Z uporabo storitve iStor SecureDataVault uporabniki vzpostavijo sistem varovanja podatkov takoj po vklopu storitve. Vsi postopki varnostnega shranjevanja se izvajajo samodejno. Pred izgubo podatkov se v podjetjih lahko zaščitijo tudi če nimajo zaposlenih informatikov oziroma nimajo sklenjenih posebnih pogodb z zunanjimi izvajalci informacijskih storitev. Za storitve varnostnega shranjevanja iStor SecureDataVault uporabniki plačujejo mesečno naročnino glede na dejansko porabo pomnilniškega prostora, kar odpravlja skrite stroške lastništva ter jim omogoča lažje načrtovanje stroškov na področju informacijske podpore poslovanju.

Slavko Frelih, vodja vzdrževanja v podjetju PRONET Kranj je za Računalniške novice povedal:
“Ne glede na to kako dobro skrbite za svoj sistem, kako dobre ljudi zaposlujete in kako dobro opremo imate… Ne morete zagotoviti primerne varnosti svojih podatkov, če so ti shranjeni samo na enem mestu. Nevarnost je precej večja kot se večina zaveda. Preverite dejstva in statistike ob izgubi podatkov.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku