Telefoni
10.08.2021 09:10

Deli z drugimi:

Share

Kako jutri, 11. avgusta, v živo gledati Samsung dogodek Galaxy Unpacked?

Jutri, ob 16. uri po našem času bo potekal Samsungov tradicionalni Galaxy Unpacked dogodek. Pričakujemo kar nekaj zanimivih novosti, med katerimi prednjačita seveda oba upogljiva telefona. V članku preberite, kako dogodek spremljati v živo.

Samsung bo svoj tradicionalni Galaxy Unpacked dogodek izvedel jutri, 11. avgusta. Za razliko prejšnjih izdaj dogodka v tem času leta tokrat ne bomo dobili nobenega novega Galaxy Note telefona. Namesto tega pričakujemo kar dva upogljiva telefona, pametno uro in brezžične slušalke.

Dogodek se bo pričel ob 16. uri po našem času, v živo pa si lahko prenos ogledate na Samsungovem YouTube kanalu, ali uradni Samsungovi spletni strani. Lahko pa si zadevo še olajšate in si ta članek shranite med zaznamke in gledate dogodek direktno preko spodaj priloženega videa.

Dve glavni atrakciji dogodka bosta nedvomno Galaxy Z Fold 3 in Galaxy Z Flip 3. Če gre verjeti zadnjim napovedim, lahko od obeh naprav pričakujemo izboljšave na področju kamere in vzdržljivosti ekrana. Glede na govorice bi naj Samsung začetno ceno obeh novih upogljivih naprav spustil pod raven predhodnikov, s čimer želi pritegniti čim več kupcev – in poskrbeti, da ti pozabijo na Galaxy Note, katerega zadnji model v seriji je stal $999.

Poleg telefonov bo Samsung na dogodku predstavil novi pametni uri, Samsung Galaxy Watch 4 in Watch 4 Classic. Te ure bo poganjal Wear OS operacijski sistem, povrh vsega pa bo zraven še One UI. Ta kombinacija he rezultat maja letos naznanjenega partnerstva med Googlom in Samsungom.

Poleg pametnih ur pa nas čakajo še nove brezžične slušalke, Galaxy Buds 2, ki imajo “active noise cancellation” – skorajda nujno lastnost v novih izdajah “true wireless” slušalk.

Samsung pripravlja kar nekaj zanimivih novosti, naprav in produktov, ki jih bomo uporabniki z veseljem sprejeli. Bomo torej jutri videli, kaj nam je pripravil Samsung.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni Samsung

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SAOP d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 309 44 44
Planet GV posameznikom in podjetjem že več kot 30 let pomaga do svežih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Pridružite se jim in sezite višje. Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več