Računalništvo, telefonija
08.01.2019 12:38
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako do napotkov za razcvet vašega spletnega posla?

Izobraževanja so v današnjem svetu izjemnega pomena. Vedno bolj se tudi zavedamo, da se izobraževanje na naši poklicni poti nikoli ne sme končati, saj si lahko le na ta način zagotovimo konkurenčnost na trgu.
Prisluhnili boste lahko top strokovnjakom iz ZDA, Velike Britanije in Nemčije.
Prisluhnili boste lahko top strokovnjakom iz ZDA, Velike Britanije in Nemčije.

Ko govorimo izobraževanju, so še kako pomembna znanja, ki jih pridobimo od predavateljev, ki o določeni temi predavajo iz lastne prakse. Tako lahko iz prve roke dobimo kopico informacij, za katere bi v praksi potrebovali veliko dlje. S tovrstnimi predavanji lahko dobimo tudi informacije tujih predavateljev o tem, kakšne so prakse v tujini in podobno.

Galaksija marketinga vam daje znanje in prakse iz ZDA, Velike Britanije in Nemčije za marketing in prodajo po spletu, ne da bi zato morali dejansko oditi v tujino. Od strokovnjakov tako izveste, kakšni so trendi digitalnega marketinga v tujini, kako upravljati mednarodno znamko, kako povečati spletno prodajo … Galaksija marketinga je ekskluzivni celodnevni seminar, ki poteka samo enkrat na leto, njegova vsebina pa se ne ponovi nikoli več. Na prvem dogodku pred skoraj letom dni je bila tematika »influencer marketing«. Tokrat pa bo tema »Trendi v praksi digitalnega marketinga«. Kot že rečeno, boste lahko prisluhnili strokovnjakom iz ZDA, Nemčije in Velike Britanije.

Kako upravljati mednarodno znamko

O tem, kako zgraditi, preoblikovati in upravljati mednarodno znamko, bo govoril Neil Morley, ki je content brand creator s 30-letnimi izkušnjami v marketingu in prodaji. V karieri je bil 9 let direktor marketinga in prodaje za eno najbolj cenjenih znamk avtomobilov – Bentley Global, direktor operacij za Bentley USA, vodja marketinga za legendarne Triumph motorje, direktor operacij za znamko Deawoo in svetovalec za marketing za Adria Mobil in Sun Living ter tudi KTM motocikle! Je tudi lastnik in direktor lastne marketinške agencije Cat’s Eye Communications, v okviru katere upravlja znamke za priznana podjetja po vsem svetu.

Kako biti uspešen tudi na najbolj zahtevnih trgih

O tem, kakšni bodo trendi digitalnega marketinga v letošnjem letu in kako jih dve leti pred konkurenco uporabiti v Sloveniji, bo spregovorila Pam Nelly, predavateljica iz ZDA, ki se s spletnim marketingom in prodajo ukvarja že 15 let. Na Univerzi v New Yorku je magistrirala iz Direktnega in interaktivnega marketinga. V začetku kariere se je kalila v različnih marketinških agencijah v New Yorku, med drugim tudi v Grey Direct. Je nagrajena avtorica marketinških tekstov za SAAS. ScribbleLive jo je leta 2016 uvrstil med 20 najbolj vplivnih digital content marketing strokovnjakov. Kot ghost writter se pojavlja tudi v revijah Forbes in Enterpreneur. Med drugim je osvojila prestižne nagrade kot sta B2B Marketing Zone in Hermes Gold creative awards. Pam Neely je oseba, od katere se lahko veliko naučite o tem, kako drastično povečati spletno prodajo tudi na najbolj zahtevnih trgih.

Predvsem navdušuje s primeri iz prakse

Helen Schrader je priznana strokovnjakinja za Google SEO, ki kariero gradi v najbolj uspešnih in uglednih podjetjih v Nemčiji: Pixum, Cewe in danes Galeria Kaufhof s 3 milijardami letnega prometa, za katerega je kot SEO Manager soodgovorna. Je sogovornica na različnih vrhunskih dogodkih o digitalnem marketingu, kot so Content strategy applied 2017 London, Contenixx 2018, Cologne SEOget2Gether, Online marketing tag … Leta 2016 je osvojila prvo nagrado na konferenci Marketing intelligence and inovation award 2016. Predvsem pa navdušuje s primeri iz SEO prakse, v katerih se dnevno obračajo milijoni evrov.

O organizatorju

Organizator dogodka je Martin Korošec, ki vam bo zaupal, kako do uspešne digitalne kampanje in kateri kanali digitalnega marketinga danes resnično delujejo, pa o desetih točkah vaše spletne strani, ki so odločilne za prodajo in posledično za izgubo ali dobiček. Martin pozna tri malo znane tehnike, s katerimi boste podvojili spletno prodajo. Soustanoviteljica Talking Toma Izza Login je o njem dejala: »Martin Korošec in njegova ekipa Rdeča Oranža so zame izdelali več projektov. Lahko rečem, da so visoko strokovni, kreativni in zanesljivi. Z njihovimi izdelki sem bila vedno popolnoma zadovoljna.«

Galaksija marketinga bo potekala v četrtek, 31. januarja 2019 med 9. in 17. uro v Austria Trend Hotelu. Na dogodek se lahko že zdaj prijavite na njihovi spletni strani.


Prijavi napako v članku