Triki in nasveti
11.11.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Kako avtomatizirati vsakodnevna ponavljajoča opravila?

Kako avtomatizirati vsakodnevna ponavljajoča opravila?
Kako avtomatizirati vsakodnevna ponavljajoča opravila?

Bi bili radi obveščeni, ko vam šef pošlje sporočilo? Bi želeli, da se vam vsaka priponka v e-pošti samodejno shrani v določeno mapo? Ni problema! Power automate ima veliko že vnaprej pripravljenih šablon z nastavitvami, ki vam omogočajo, da se zgodi točno to – in še več. Naredite tisto, kar je pomembno, vse ostalo pa avtomatizirajte.


Preizkusite najbolj pogosto uporabljene Power automate predloge: Power automate predloge.


Aplikacija Power Automate pomaga uporabnikom ustvariti avtomatizacijo v Teams-ih s pomočjo predlog, ki so bolj dostopne in jih je lažje odkriti, pa tudi prilagoditi določenim scenarijem avtomatizacije.

Izboljšajte produktivnost

Z več sto vnaprej ustvarjenimi priključki lahko ustvarite poteke dela, s katerimi boste prihranili čas, iz posameznih opravil do obsežnih sistemov s celovito integracijo.

Hitra in varna avtomatizacija – na visoki ravni

Vsem omogočite ustvarjanje varnih potekov dela z vodeno izkušnjo brez pisanja kode ter s storitvami za preprečevanje izgube podatkov v oblaku, identiteto in storitvami za upravljanje dostopa.

Naj pametni poteki dela začnejo delati namesto vas

Avtomatizirajte dolgotrajna ročna opravila z vgrajenimi zmogljivostmi UI, ki vam zagotavljajo več časa, da se osredotočite na strateške priložnosti visoke vrednosti.
Več informacij o tem.

Poenostavite avtomatizacijo poslovnih postopkov z možnostjo RPA

Prihranite čas in trud s tokovi uporabniškega vmesnika, zmogljivostjo robotske avtomatizacije postopkov (RPA). Avtomatizirajte vsakdanja opravila, ki temeljijo na pravilih, s preprostostjo kazanja in klika, ne glede na to, ali gre za novo oziroma staro aplikacijo ali aplikacijo mestu uporabe oziroma v oblaku.
Več informacij o tem.

Družba Gartner je storitev Microsoft Power Automate razglasila za storitev prihodnosti v sklopu Magic Quadrant za leto 2020 na področju robotske avtomatizacije postopkov. Odkrijte boljši način za dokončanje opravil v celotni organizaciji prek digitalne in robotske avtomatizacije procesov.


Prijavi napako v članku