Igre
24.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Kaj prinaša letošnja FIFA?

FIFA 21 je že v prodaji za vse vodilne platforme.
FIFA 21 je že v prodaji za vse vodilne platforme.

Po izidu nove različice eFootball Pro Evolution Soccer je tudi letošnjo jesen čas za svežo izdajo vodilne nogometne franšize. A tako kot Konamijev Pro Evolution Soccer 2021 tudi FIFA 21 ne prinaša posebej velikih sprememb, cena igre pa zato ni nič prijaznejša.

Največ pozornosti v letošnji različici EA namenja napadalnim akcijam. Poleg agilnega preigravanja, ki ponuja široko paleto kompleksnih trikov, je tokrat ključna novost ročno utekanje nogometašev, kar igralcu daje bistveno več svobode pri ustvarjanju spektakularnih napadalnih priložnosti. Klasičnim stadionskim tekmam družbo ponovno dela pestra ponudba uličnega nogometa z oznako Volta Football. Ta ponuja načine 3 na 3, 4 na 4 in 5 na 5, za povrhu pa še svež zgodbeni način The Debut, v katerem nastopata tudi Kaká in Lisa Zimouche. Ljubitelji arkadnega nogometa ne bodo razočarani, medtem ko bodo privrženci simulacij najbrž več zadovoljstva našli v cenovno dostopnejšem eFootball PES 2021: Season Update.

FIFA 21 je že na voljo v različnih fizičnih in digitalnih izdajah za PC, PlayStation 4, Xbox One od 59,99 evra dalje. Nekoliko cenejša je različica za Nintendo Switch, ki je ponovno precej oskubljena, v kratkem pa igra prihaja tudi na PlayStation 5, Xbox Series X ter Googlovo pretočno storitev Stadia.

Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Prijavi napako v članku