Življenjski slog
Monitorji
Poslovne rešitve
12.05.2022 15:31

Deli z drugimi:

Share

Kaj premoreta Sharp in NEC, ko se združita pod eno streho?

Poslovni svet se nenehno spreminja, znotraj pa ostaja ena konstanta vedno enaka – avdiovizualne rešitve so nepogrešljive.

Kako lahko podjetja z zaposlenimi, razpršenimi po vsem svetu, ohranijo dobro raven komunikacije z zaposlenimi in strankami? Kako lahko na učinkovit način posredujete svojo sporočilo in kaj vam lahko zagotovi, da boste ujeli pozornost obiskovalcev? Odgovor je kakovostna avdiovizualna (AV) oprema. Ko pa je govora o kakovosti, se pojavi vsem znano ime Sharp NEC, ki izdeluje vrhunske interaktivne in komercialne zaslone za digitalno oglaševanje.

Vrhunska avdiovizualna tehnologija na enem mestu

Sharp NEC Display Solutions Europe je s 1. aprilom postavil celoten portfelj profesionalnih zaslonskih rešitev blagovnih znamk Sharp in NEC na eno mesto. Strankam in partnerjem bo tako zagotovil pomembno poslovno prednost z dostopom do izboljšanega portfelja in razširjene ponudbe profesionalnih storitev.

Na enem mestu pa ne bodo zbrani samo AV izdelki, ampak tudi obsežno strokovno znanje in tržna prepoznavnost obeh blagovnih znamk. Inovativni poslovni izdelki Sharp vključujejo profesionalne in komercialne zaslone ter razvoj naprednih interaktivnih in 8K tehnologij. Kakovost široke palete vizualnih tehnologij in rešitev za digitalno oglaševanje so prepoznali tudi uporabniki iz različnih industrij po vsem svetu.

S 1. majem bo združena tehnologija na voljo tudi slovenskim uporabnikom, in sicer pri uradnem distributerju in prodajalcu Sharp NEC AV rešitev Acord-92.

Poudarek na vrhunskem zadovoljstvu strank

Sharp NEC Display Solutions Europe, ki ga vodi predsednik in izvršni direktor Bernd Eberhardt, bo sledil strateški poti v prihodnost vizualnih rešitev s poudarkom na vrhunskem zadovoljstvu strank, ki ga omogočajo visokokakovostni izdelki, odlično prodajno vodstvo in močna zavezanost vzpostavljanju odnosov.

»Z združitvijo moči Sharp in NEC zagotavljamo najširši nabor vizualnih rešitev v več tehnologijah, zasnovanih za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Sharp NEC Display Solutions Europe želi izboljšati ustvarjalnost in produktivnost uporabnikov z izdelki, ki našim strankam pomagajo pri soočanju z njihovimi poslovnimi izzivi, pri čemer je vsak izdelek podprt z našo svetovno znano skrbnostjo in integriteto. Na začetku bo Sharp NEC ponujal dve liniji zaslonov, ki ju bomo nenehno nadgrajevali,« pravi Bernd Eberhardt.

»Podjetje se je spremenilo, a poslanstvo, ki je globoko zakoreninjeno v našem poslovanju, ostaja enako. Obe ekipi si delita dolgoletne izkušnje in globoko poznavanje trga. Naši zavezanosti trajnosti in kakovosti, tako glede naših izdelkov kot tudi storitev svetovnega kova in podpore naših ekip, se popolnoma ujemata,« je zaključil Bernd Eberhardt.

Kaj premore novo podjetje in združenje dveh vodilnih blagovnih znamk na področju AV tehnologije, boste lahko iz prve roke izvedeli na največjem evropskem AV dogodku ISE 2022, ki se bo odvijal v Barceloni od 10. do 13. maja. Vabljeni, da se udeležite dogodka in obiščete Sharp NEC stojnico, kjer se boste lahko prepričali in podučili o najnovejših avdiovizualnih tehnologijah.

Če ste neučakani, si lahko širok nabor izdelkov združenega podjetja s 1. majem ogledate pri slovenskem prodajalcu Acord-92. Več na njihovi spletni strani www.acord-92.si.

Za več informacij o združenju blagovnih znamk Sharp in NEC pa obiščite www.sharpnecdisplays.eu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
NEC monitorji Sharp monitorji NEC zasloni

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500