Računalništvo, telefonija
18.12.2019 12:41

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam prinaša novi Samsung Galaxy A01?

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A01 bo v prosti prodaji na voljo za okoli 200 evrov ali pa celo manj.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A01 bo v prosti prodaji na voljo za okoli 200 evrov ali pa celo manj.

Podjetje Samsung nas je prijetno presenetilo s pripravo novega člana družine pametnih mobilnih telefonov Galaxy. Tu gre za model Galaxy A01, ki je dejansko pisan na kožo manj zahtevnim uporabnikom. Za vstopni model novosti naj bi bilo namreč v prosti prodaji treba odšteti zgolj okoli 200 evrov ali pa celo manj.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A01 je opremljen z klasičnim LCE zaslonom s 14,5-centimetrskim oziroma 5,7-palčnim zaslonom, ki ima manjšo zarezo na vrhnji strani za spletno kamero. Novost poganja osemjedrni procesor, in sicer v navezi z šestimi gigabajti (vstopni model) oziroma osmimi gigabajti (naprednejši model) sistemskega pomnilnika. Vgrajeni pomnilnik (po vsej verjetnosti 64 gigabajtov) bo mogoče razširiti s pomočjo pomnilniške kartice, zato ni bojazni, da nam bo zmanjkalo razpoložljivega prostora.

Inženirji podjetja Samsung so v novi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A01 vgradili še klasični 3,5-milimetrski vhod za slušalke in baterijo zmogljivosti 3.000 miliamper ur. Trenutno žal še ni podatka o tem, kdaj bo novost na voljo v prosti prodaji, bi pa se to lahko zgodilo že v prihodnih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku