Računalništvo, telefonija
07.09.2020 13:08
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj naj bo prinesel novi Samsung Galaxy S20 FE?

Cenejši Samsung Galaxy S20 FE naj bi bil naprodaj kmalu.
Cenejši Samsung Galaxy S20 FE naj bi bil naprodaj kmalu.

Podjetje Samsung je pred časom predstavilo kar tri nove pametne mobilne telefone družine Galaxy S20, in sicer Galaxy S20, Galaxy S20+ in Galaxy S20 Ultra. Čeprav si je podjetje Samsung od pametnih mobilnih telefonov Galaxy S20 obetalo veliko, naj bi bila njihova prodaja nekoliko pod pričakovanji. Zato ne preseneča, da se na spletu šušlja, da naj bi podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo posebno različico telefona družine Galaxy S20, ki bo precej cenejša od obstoječih modelov.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) naj bi bil na voljo v dveh različicah, pri čemer bo cenejša podpirala le mobilna omrežja 4G, dražja pa tudi novejša omrežja 5G. Novinca bosta sicer opremljena s procesorjema Snapdragon 865 in Exynos 990, kar bo seveda odvisno od trga, že sedaj pa je znano, da bo različica s procesorjem Snapdragon znatno zmogljivejša. Strojna oprema pa naj bi obsegala še šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov pomnilnika za shranjevanje podatkov, slednjega pa žal ne bo mogoče razširiti s pomnilniško kartico microSD.

Novi Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) bo slike prikazoval na zaslonu AMOLED s 16,5-centimetrskim oziroma 6,5-palčnim zaslonom in ločljivostjo 2.400 x 1.080 slikovnih točk (407ppi). Frekvenca osveževanja bo znašala 120 hercev, razmerje stranic pa bo 20 proti 9. Zaslon bo pred poškodbami varovalo zaščitno steklo Corning Gorilla Glass 3, na vrhu zaslona pa se nahaja kakovostna spletna kamera za sebke ločljivosti kar 32 milijonov slikovnih točk.

Kupci bodo imeli pri pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) na izbiro šest barv, in sicer belo, modro, oranžno, vijolično, zeleno in rdečo. Ker bo okvir novosti kovinski, to pomeni, da bo ohišje po vsej verjetnosti stekleno. Maloprodajna cena novosti žal še ni bila razkrita, če pa gre verjetni spletnim govorica, bo ta precej nižja v primerjavi z družino Galaxy S20.


Prijavi napako v članku