Strojna oprema
19.04.2021 07:54
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj je pripravil Dell za leto 2021?

Kot vsako leto vznemirjeno čakamo, kaj bodo pripravili v Dellovi delavnici. V tem letu nadaljujejo z razvojem pametne in trajnostne tehnologije v osebnih in poslovnih računalnikih, ki bodo olajšali delo v domačih in službenih pisarnah.
Dell nadaljuje svojo vizijo zelene prihodnosti. Pri snovanju novih rešitev in tehnologij se zavzemajo za trajnost, kvaliteto in odgovornost do okolja.
Dell nadaljuje svojo vizijo zelene prihodnosti. Pri snovanju novih rešitev in tehnologij se zavzemajo za trajnost, kvaliteto in odgovornost do okolja.

Podjetje Dell Technologies je predstavilo nove izdelke in programsko opremo, s katerimi želijo pomagati uporabnikom uresničiti njihov poln potencial, bodisi pri delu ali zabavi. Z novim naborom inteligentnih in trajnostnih naprav Dell spreminja delovne izkušnje, da bi ljudem omogočil večjo prilagodljivost pri delu.

Pametno računalniško okolje za izboljšanje produktivnosti

Inteligentne naprave se učijo in odzivajo, medtem ko se vi trudite izboljšati svojo tehnološko izkušnjo. »Naši novi inteligentni osebni računalniki nam omogočajo pametnejše delo in lažje sodelovanje, tako da se lahko v vsem, kar počnemo, najbolje predstavimo. Varno, trajnostno in pametno: to je pot naprej za osebne računalnike,« pravi Ed Ward, višji podpredsednik Dell Technologies, skupina izdelkov za stranke.

Dell je posodobil svoj komercialni portfelj z ekskluzivno programsko opremo Dell Optimizer, ki z umetno inteligenco in strojnim učenjem samodejno prilagodi delovanje aplikacij, življenjsko dobo baterije, kakovost zvoka in povezljivost. Dell tehnologija izboljšuje izkušnje s povezljivostjo in sodelovanjem v celotnem naboru Dellovih novih naprav. Inteligentne funkcije za odpravljanje hrupa v ozadju in samodejno utišanje zvoka ustvarijo delovno okolje, kjer je sodelovanje s sodelavci enostavno. Funkcija Express Connect razširi pametno povezljivost in prioritetno obravnava vaše konferenčne aplikacije, katerim nameni večjo pasovno širino za izogib padcev v signalu.

Delček narave v vaših računalnikih

Dell se drži načrta za trajnostno prihodnost z okolju prijaznimi rešitvami, materiali in embalažo, kar je privedlo do najbolj trajnostnega komercialnega nabora izdelkov. Dellova zavezanost za trajnost pomeni, da se lahko počutite samozavestno pri nakupu, uporabi in recikliranju sistemov Dell.

Posodobljena zasedba prenosnih računalnikov Latitude 5000 in Precision 3560 poosebljata njihovo zeleno prihodnost, saj pri izdelavi sistemov uporabljajo bioplastiko iz drevesnih odpadkov. Pokrove, ki so najtežji in posledično tudi energijsko najbolj potratni, so izdelali s t. i. tekočo smolo, ki je stranski proizvod pri izdelavi papirja. Dell želi do leta 2030 polovico svojih izdelkov izdelovati iz recikliranih ali obnovljivih materialov.

Dellovo poslovno okolje

Latitude 9420 je bil zasnovan kot popoln poslovni računalnik, ki omogoča najbolj učinkovito sodelovanje. Pametna tehnologija Intel Visual Sensing skrbi za zanesljivejše samodejno bujenje in zaklepanje, za hitro povezljivost pa poskrbi podpora za brezžična omrežja WiFi 6E in 5G LTE. Za potrebe po večjih in kakovostnih zaslonih so pripravili Latitude 7520, ki v 15-palčnem zaslonu skriva 4K ločljivost in Full HD spletno kamero.

Za poslovne prostore so razvili 34-palčne ukrivljene konferenčne monitorje certificirane za Microsoft Teams. Na voljo bodo tudi v velikostih 24 in 27 palcev z varno prijavo s prepoznavanjem obrazov in prostoročnimi ukazi.

Število ljudi pred računalniškimi zasloni strmo narašča, kjer nastopi Dellova rešitev ComfortView Plus, ki zmanjšuje šibko modro svetlobo, ne da bi žrtvovala živahne barve. Na voljo je v družini poslovnih računalnikov Latitude in novem ultra širokim ukrivljenem monitorju 5K2K.

Varnost je še vedno na prvem mestu

Napredna tehnologija SafeShutter je inovacija na področju varnosti in zasebnosti. Skrbi za samodejno zapiranje kamere, ko ta ni v uporabi. Sinhronizirajte jo z aplikacijami za videokonference, na voljo pa so tudi dodatne funkcije za nadzor nad mikrofonom in zvokom. Tehnologija bo najprej prisotna v sistemih Latitude 9420 in 9520, lahko pa jo kaj kmalu pričakujemo tudi v drugih poslovnih modelih.

Dell se zavzema za poenoteno delovno okolje. V ta namen so pripravili programsko opremo Unified Workspace, ki je preizkušena metoda za posodobitve okolja končnih točk in optimizacijo izkušenj zaposlenih.

Več o Dellovih novosti si preberite na njihovi spletni strani delltechnologies.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več