Računalništvo, telefonija
08.07.2004 18:40
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kabelski internet tudi na Dolenjskem

Telemach, slovenski kabelski operater in ponudnik širokopasovnega kabelskega interneta, je priklopil prvega naročnika na kabelski internet v Novem mestu. Novi uporabniki so izkoristili Telemachovo ponudbo za 6 tolarjev; ravno tako pa lahko kot novi naročniki izkoristijo ugodno ponudbo Internet +: popoln paket za Telemachov kabelski internet: računalnik PCX, 17 ‘ monitor, tipkovnica, miška, knjiga Moj PC, kabelski modem ter priklop na kabelski internet za 107.990 SIT.
Telemach, ki je v začetku leta 2003 prevzel kabelskega operaterja Boma v Novem mestu, je po prenovi omrežja na Mestnih njivah in z igradnjo novega omrežja na področju ulic Slavka Gruma, Šegove ulice ter Drske prvi kabelski operater, ki lahko ponudi svojim naročnikom tako kabelsko televizijo kot tudi kabelski internet na Dolenjskem.
Poleg posodobitve in izgradnje sistema, ki omogoča kvaliteten sprejem večjega števila programov in kabelski internet, bodo Telemachovim naročnikom na voljo tudi druge multimedijske storitve, kot so digitalna TV, plačljiva TV, video na zahtevo in druge novosti.


Prijavi napako v članku