Računalništvo, telefonija
17.04.2015 13:14
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je rast poslovanja z digitalno in IT strategijo bolj učinkovita?

To se bodo maja na Brdu pri Kranju spraševali slovenski IT managerji.
Je rast poslovanja z digitalno in IT strategijo bolj učinkovita?
Je rast poslovanja z digitalno in IT strategijo bolj učinkovita?

Stroški se povsod znižujejo, od managerjev pa se pričakuje inoviranje in sledenje najsodobnejšim tehnologijam. Delež proračuna za IT v stroških slovenskih podjetij znaša okoli 1,5%, kar je skoraj 5-krat manj od uspešnih gospodarskih okolij. Je za to odgovoren CIO? Je CIO še vedno tehnik, ki razume predvsem tehnologijo in še ni oblekel kravate?

V kongresnem centru Brdo pri Kranju, bo 29.maja potekalo srečanje IT managerjev. Že deveto leto zapored se bodo na dogodku CIO leta 2015 odvijale debate, ki bodo poskušale razjasniti kateri so potrebni pogoji na poslovni in tehnološki strani podjetja, ki bi pospešili rast poslovanja in povečali konkurenčnost Slovenskih podjetij. Predavanjem bo sledila okrogla miza na temo »Rast poslovanja z digitalno in IT strategijo«, na kateri bodo sodelovali predsedniki uprav, CIOti, CEOti in minister Boris Koprivnikar. Dogodek se bo zaključil s svečanim kosilom in CIO nagrado, ki jo bo podelil minister.

Celotno agendo si lahko ogledate na spletni strani www.cio.si.

>> Ne spreglejte: Izpolnite spodnji obrazec in se potegujte za brezplačno prijavo na dogodek CIO leta 2015 v vrednosti 85,40 EUR (DDV je vključen) in posebno darilo za zgodnje prijave. Prijave zbiramo do petka, 15.05.2015 do 15:00 ure.


Prijavi napako v članku