Računalništvo, telefonija
01.03.2012 13:23
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemno varčen monitor iz Lenova

Izjemno varčen monitor iz Lenova
Izjemno varčen monitor iz Lenova

Družba Lenovo je predstavila nov računalniški zaslon, namenjen manjšim poslovnim okoljem in okoljem, ki želijo kar najbolj racionalno porabljati električno energijo. Monitor Lenovo LS1922w namreč sodi med najbolj okolju prijazne računalniške izdelke, saj po zaslugi osvetlitve LED porabi izredno malo energije. Tako dosega in presega vse zahteve standardov Energy Star 5.1, TCO 5.2 in tudi osnutka novega standarda Energy Star.

Lenovo LS1922w je idealen računalniški monitor za srednjezahtevna računalniška okolja. Poleg izjemne varčnosti in prijaznosti do okolja ga odlikujeta še cenovna dostopnost ter stilski dizajn. Diagonala zaslona meri 18,5 palca (47 cm), skromne zunanje dimenzije pa pomenijo, da je uporaben v različnih okoljih, kjer prostora ni v izobilju. V delovni postavitvi zaslon, ki tehta slabe tri kilograme, zaseda prostor 21 x 37 x 44 cm.

Zaslon LS1922w, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1366 x 768 točk, odlikujeta visoko kontrastno razmerje 1.000 : 1 ter odličen zorni kot (170/160 stopinj), vgrajena elektronika pa zagotavlja superhiter odzivni čas matrike, ki znaša vsega pet milisekund.

Največji adut Lenova LS1922w je seveda njegova poraba energije, saj v povprečju med delom porablja vsega 18 W, v mirovanju pa manj kot 1 W. Z uporabo okolju prijaznih materialov in tehnologije so namreč v Lenovu uspeli porabo energije zmanjšati še za 20 odstotkov glede na že sicer varčnega predhodnika (model D186w).

Lenovo LS1922w, za katerega proizvajalec nudi triletno garancijo, bo v Sloveniji naprodaj aprila, priporočena prodajna cena pa bo znašala 104 evre.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku