Računalništvo, telefonija
02.08.2018 18:44
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Osveženi ADS-skenerji Brother

Osveženi ADS-skenerji Brother
Osveženi ADS-skenerji Brother

Preprosto skeniranje z Brotherjevo izboljšano serijo namiznih omrežnih skenerjev ADS, ki je namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem.

Serija je hitra, kompaktna in nudi brezhibno uporabniško izkušnjo zahvaljujoč skeniranju, shranjevanju in skupni rabi s pritiskom na eno samo tipko. To združeno funkcionalnost je Brother omogočil prek nadgradnje vdelane programske opreme, ki obljublja izboljšano uporabniško izkušnjo za poslovne in domače pisarne.

Omrežni skenerji ADS so prestali zahtevno testiranje s strani neodvisne organizacije Buyers Lab in tako pridobili Certifikat zanesljivosti in oznako Zelo priporočljivo. Prav tako so certificirani za uporabo s programsko opremo Kofax VRS 5.1 Elite in Kofax VRS Express za zagotavljanje vrhunskega zajemanja dokumentov.

Štiri naprave v seriji – ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N in vodilni model ADS-3600W – ponujajo skeniranje brez uporabe računalnika. Uporabniki lahko varno skenirajo z oddaljenih lokacij prek oblaka ali HTTPS ali neposredno na USB, pametne telefone ali tablice.

Hitrost skeniranja je povečana pri modeloma ADS-2400N in ADS-2800W, in sicer s 30 strani na 40 strani na minuto.

Gonilniku uporabniškega vmesnika TWAIN, ki je vodilni na tem področju, je bila dodana funkcija branja črtnih kod, ki samodejno zbira posamezne strani v dokumente in shranjuje posamezne datoteke v omrežno mapo.

Gonilnik TWAIN omogoča tudi boljšo integracijo z aplikacijami drugih proizvajalcev, kar olajša upravljanje dokumentov in omogoča napravam, da intuitivno izboljšajo kakovost skeniranja.

Samodejna optimizacija dokumentov nudi višjo kakovost skeniranja z odstranjevanjem sledi luknjača, prilagoditvijo barvnih tonov, odstranjevanjem umazanije in madežev črnila, čiščenjem robov, odstranjevanjem črt in izboljšanjem znakov, kar prinaša bolj čitljive dokumente.

Vsi modeli podpirajo različne medije, vključujoč dvostranski A4-papir, fotografski papir, plastične ID-kartice in reliefne kartice do debeline 1,32 mm ter račune, in sicer v eni sami seriji, kar odpravlja potrebo po predhodnem razvrščanju.

Lastniki modelov prejšnje serije omrežnih skenerjev ADS lahko svoje naprave posodobijo in dostopajo do novih funkcij brezplačno.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik podjetja Brother za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi:

“Ko smo začeli razvijati omrežne skenerje ADS, smo porabili veliko časa za raziskave in razvoj, da bi optimizirali uporabniško izkušnjo. To je bila podlaga za nadaljnji razvoj in modeli danes uživajo ugled kakovostnih in zanesljivih izdelkov tako pri kupcih kot v industriji.

Da bi še naprej izboljševali uporabniško izkušnjo, smo vgradili najnovejšo programsko opremo in povečali hitrost skeniranja pri dveh ključnih modelih. S tem smo izboljšali zmogljivost skenerjev za manjša in srednja velika podjetja ter obremenjene domače pisarne, istočasno pa doprinesli k enostavni uporabi.”

Osveženi modeli so v Sloveniji že na voljo po ceni od 345 do 842 EUR + DDV.

https://www.brother.si/scanners/ads-2400n

https://www.brother.si/scanners/ads-2800w

https://www.brother.si/scanners/ads-3000n

https://www.brother.si/scanners/ads-3600w

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku