Življenjski slog
Poslovne rešitve
16.05.2022 09:23

Deli z drugimi:

Share

Izbiranje prave slušne rešitve

Se spogledujete s slušnimi aparati? Z izbiro prave slušne rešitve boste naredili pomemben korak k sreči in povezanosti z najdražjimi. To je pomembna dolgoročna odločitev in popravnih izpitov vsaj 6 let ni.

O sluhu

Delovanje sluha ni tako samoumevno, kot se zdi na prvi pogled. Ste vedeli, da z ušesi »le« slišimo, poslušamo pa z možgani?  Če so naši možgani prikrajšani za slušne informacije se polenijo, zato je pomembno, da sluh vzdržujemo v dobri kondiciji, brez daljših prekinitev. Daljše kot je obdobje odvajanja od zvokov, dalje bo ponovno privajanje.

Razmislek o življenjskem slogu

Za različne naglušnosti in za različne življenjske potrebe so na razpolago različne slušne rešitve. Razmislite o vašem življenjskem slogu, navadah in slušnih okoljih. Izbor naj se ujema z vašim življenjskim slogom.

Razmislite tudi o tem: ali vam je slušni center dostopen, kakšne ima reference, kakšna so mnenja obstoječih strank, koliko blagovnih znamk zagotavlja, kako usposobljen kader ima, ali zagotavlja lasten servis in kako dolgo garancijo nudi. Za vaše dolgoročno zadovoljstvo je to zelo pomembno.

Izbiranje slušnih aparatov

Ob razmišljanju o primerni obliki in velikosti slušnih aparatov imejte v mislih spretnost vaših prstov in rok, ter tudi to, kako dobro vidite na blizu. Pri vsaki obliki obstajajo izvedbe, ki so diskretne in usklajene z vašim videzom. Razmislite tudi o stroških potrošnih materialov (baterije, filtri). Energijo za delovanje slušnih aparatov lahko zagotavljajo baterije za enkratno uporabo ali litij-ionski akumulatorji, ki so vgrajeni v polnilne slušne aparate. Polnilni slušni aparati so v zadnjem času postali zelo priljubljeni zaradi svoje enostavnosti in dolgoročno manjših obratovalnih stroškov.

Izbiranje podpornih naprav

Za drastično izboljšanje poslušanja v zahtevnih zvočnih okoljih in še prijaznejšo uporabniško izkušnjo obstajajo različne podporne naprave. Omenimo na primer oddajnik za TV. Omogoča brezžični prenos zvoka iz TV neposredno v slušne aparate. Poslušanje TV je ponovno kristalno jasno, ne glede na to, kje v prostoru se nahajate. Slušne aparate lahko tudi brezžično povežete z vašim obstoječim mobilnim telefonom, kar vam zagotavlja sprejemanje klicev neposredno s slušnimi aparati in seveda povsem prostoročno telefoniranje. Slušni akustik vam bo z veseljem predstavil podrobnosti.

Testirajte pred nakupom

Zagotovo se sprašujete, če bodo slušni aparati ustrezali. Ali bodo tudi udobni in diskretni? Normalno je, da imate na začetku veliko takšnih in podobnih vprašanj. Vsega vnaprej ni mogoče predvideti. Le testiranje slušnih aparatov v resničnih okoliščinah vam zagotavlja, da še pred nakupom izkusite poslušanje s slušnimi aparati doma, na delovnem mestu in povsod drugje. Zato vam v AUDIO BM z veseljem omogočamo, da slušne aparate brezplačno testirate v vašem okolju, preden se odločite za nakup.

Strokovna podpora izkušenih in usposobljenih slušnih akustikov

Ob privajanju na slušne aparate in kasneje bomo z vami. Veseli bomo, da nam že med testiranjem zaupate vaše izkušnje in želje, saj z vami delimo iste cilje. Tudi mi želimo, da slušne aparate uspešno uporabljate in da v vseh slušnih okoljih čim bolje slišite.

Uživajte

Sluh osrečuje in povezuje. Kaj je lepšega, kot biti srečen in povezan!? Mnogim je žal, da so z odločitvijo za slušne aparate dolgo čakali, saj so občutili kako jih je ta nevidna prepreka, naglušnost, počasi a vztrajno oddaljevala od najbližjih in ovirala uživanje v dejavnostih, ki so jim bile ljube.

Če niste prepričani, kakšno je stanje vašega sluha. Če vas drugi opozarjajo, da ne slišite, sami pa ste prepričani v nasprotno, je čas, da preverite sluh. Naročite se na brezplačni test sluha z avdiometrom in obiščite AUDIO BM slušni center.

Ste že pridobili naročilnico za slušne aparate? AUDIO BM slušni centri smo pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) in sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant.

Več informacij: www.audiobm.si 


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
slušni aparati

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AUDIO BM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AUDIO BM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AUDIO BM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847