Telefoni
16.08.2011 11:45

Deli z drugimi:

Share

iTableous: iPhone 4 za gigante

Večpredstavnostna miza iTableous je prava poslastica za ljubitelje Applovih mobilnikov iPhone.
Večpredstavnostna miza iTableous je prava poslastica za ljubitelje Applovih mobilnikov iPhone.

Applovi fanatiki pozor! Če vam velikost belega mobilnika iPhone 4 ni po godu, vas bo zagotovo navdušila njegova povečana različica. Računalničar Benjamin Bachmeier je pripravil večpredstavnostno mizo iTableous, ki po obliki močno spominja na iPhone 4, le da meri 118 x 59 x 11 centimetrov in tehta dobrih 84 kilogramov. Za prikazovanje slik ima na voljo širokokotni 40-palčni oziroma 101-centimetrski zaslon Toshiba z ločljivostjo 1.920 x 1.080 točk in osvetlitvijo LED.

Večpredstavnostna miza iTableous se več kot dobro obnese pri preračunavanju podatkov in prikazovanju večpredstavnostnih vsebin, saj jo je računalničar Benjamin Bachmeier opremil z zmogljivim računalniškim sistemom. Ta obsega platformo Zotac Iontx A-E z 2,01 gigaherčnim procesorjem, sistemski pomnilnik DDR2 kapacitete štiri gigabajte in trdi disk s 500 gigabajti prostora. Na pomnilniškem mediju sta nameščena tako nekoliko prirejeni Applov operacijski sistem Mac OSX 10.6.7 kot Microsoftov Windows 7.

In to še ni vse. Večpredstavnostna miza iTableous je opremljena še z digitalno kamero ločljivostjo 5,7 milijonov točk. Z njo lahko zajemamo visokoločljive videoposnetke do formata 720p. Za povezovanje z zunanjimi napravami so na voljo priključki USB in HDMI. Tu seveda ne gre brez kakovostne brezžične tipkovnice in računalniške miške. Če vas je večpredstavnostna miza iTableous pritegnila, si na spletnem naslovu http://goo.gl/WGT4l le poglejte njen predstavitveni videoposnetek. Tehnične lastnosti novinke pa so na voljo na spletni strani http://goo.gl/c7wZK.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku