Programska oprema
26.10.2007 08:02

Deli z drugimi:

Share

iPROM zaščitil blagovno znamko Unistream Video AD

Podjetje iPROM je za nov, avtorsko zaščiten oglaševalski koncept video oglaševanja v spletnih medijih zaščitilo blagovno znamko Unistream Video AD™. Gre za edinstveno tehnološko rešitev, ki omogoča standardizirano in nadzorovano video oglaševanje v vseh tipih spletnih medijev, s pomočjo rešitve Iprom AD Server pa je mogoče novi format video oglasa servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

iPROM je nov oglaševalski koncept skupaj s programsko opremo nedavno zavaroval kot izvirno avtorsko delo z vpisom v register avtorskih del. S pravno zaščito je zagotovil preglednejše ter varnejše ponujanje nove oglaševalske storitve agencijam, oglaševalcem in medijem. Z zaščito blagovne znamke Unistream Video AD pa želi iPROM utrditi prepoznavnost svoje nove rešitve za oglaševanja v spletnih medijih.

Prednost oglasnega formata Unistream Video AD je v možnosti enostavne širitve video oglasov tudi na spletne medije, ki zaradi svoje vsebine doslej video oglasov niso mogli predvajati. S to rešitvijo so možnosti za vključevanje video oglaševanja v spletnih medijih skoraj neomejene, doseg video oglaševalskih akcij pa se s tem občutno poveča.


Prijavi napako v članku