Programska oprema
25.05.2006 13:28
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iprom predstavil zmogljivejši oglasni strežnik

Iprom je predstavil sedmo generacijo oglasnega strežnika Iprom AD Server, s katerim bo naročnikom spletnega oglaševanja zagotovil vrhunsko rešitev za izvajanje oglaševalskih akcij na spletnih medijih. Prav tako pa bo oglasni strežnik spletnim založnikom ponujal napredne storitve na področju trženja oglasnega prostora. Iprom AD Server 7.0 odlikujejo številne novosti s poudarkom na najsodobnejših oblikah ciljanja, standardiziranem merjenju in poročanju, napredni uporabi zbirk podatkov pri spletnem medijskem načrtovanju ter optimizaciji oglaševalskih akcij. Poleg tega nova različica vključuje številne nove spletne oglaševalske produkte, katere bo Iprom postopoma uvajal v prihodnosti.

“Iprom AD Server se po sedmih letih intenzivnega razvoja uvršča v sam svetovni vrh programskih rešitev za izvedbo oglaševalskih akcij na spletnih medijih,” je dejal Simon Cetin, direktor podjetja Iprom. “V njegovo zasnovo smo vključili najnovejša domača in mednarodna spoznanja s področja internetnega oglaševanja, zato Iprom AD Server 7.0 predstavlja zmogljivo programsko osnovo za izvedbo in nadzor tako domačih kot tudi mednarodnih spletnih oglaševalskih akcij.”

Ipromova programska rešitev za distribucijo, ciljanje in nadzor spletnih oglaševalskih akcij Iprom AD Server 7.0, je tako kot njene predhodne različice zasnovana na naprednih algoritmih za identifikacijo računalnikov, povezanih v internet, pri tem pa upošteva tudi uporabnike, ki blokirajo in brišejo piškotke. Spletne oglaševalske akcije in meritve, izvedene z omenjeno programsko opremo, so tako kakovostne in ponujajo realen vpogled v dosežene rezultate, uporabnikom spletnih medijev pa zagotavljajo kakovostno uporabniško izkušnjo. Nova različica oglasnega strežnika je poleg tega zasnovana s poudarkom na administrativnem delu, nadzoru administratorjev in upravljanju odnosov z naročniki.

Programska rešitev Iprom Ad Server 7.0 je v celoti zasnovana v skladu s priporočili mednarodne organizacije IAB, s katero Iprom sodeluje pri oblikovanju standardov za spletno merjenje.


Prijavi napako v članku