Računalništvo, telefonija
08.09.2010 16:32
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iPhone lahko servisiramo tudi v Sloveniji

Servis za iPhone tudi v Sloveniji
Servis za iPhone tudi v Sloveniji

PRO Servis, del skupine FMC Group in uradni servis za Apple v Sloveniji, je pridobil potrdilo, da je usposobljen za popravilo oziroma servis iPhonov. To jim omogoča servisiranje in popravilo telefonov iPhone v garancijskem roku, kupljenih kjerkoli v tujini.

»Kljub temu da iPhonov trenutno v Sloveniji še ni mogoče kupiti, storitev za imetnike pomeni velik prihranek časa in denarja. Do zdaj iPhonov niso mogli oddati na popravilo (servis) v pooblaščen Applov servis v Sloveniji, ampak so jih morali pošiljati na servis v tujino. To je lahko lastnikom iPhonov povzročalo veliko težav,« je dejal Matjaž Ivačič, direktor PRO Servisa. »Zdaj, ko smo postali usposobljeni za servisiranje in popravilo, nam ne bo več treba zavračati strank, ki so se obračale na nas, ampak bomo lahko strokovno odpravili napako.«

PRO Servis je sicer že v začetku leta pridobil status Apple Authorised Servise Provider, celotna skupina FMC Group pa ima kar pet Apple statusov. Podjetje Miška je Apple Authorised Training Center in od septembra dalje tudi Authorised Regional Training Center, podjetje FMC pa še Apple Authorised Resseler in Authorised Solution Expert. S tem zagotavljajo celovito Applovo ponudbo na enem mestu.


Prijavi napako v članku