Računalništvo, telefonija
01.12.2006 10:58

Deli z drugimi:

Share

Intelove jesenske konference za partnerje

Intel je sporočil, da so med oktobrom in novembrom potekale konference Intel Channel Conferences (ICC) za prodajalce in sistemske integratorje v regiji CEE. Vseh 29 dogodkov je obiskalo več kot 3.500 obiskovalcev. Konferenca ICC je bila letos prvič organizirana tudi v Črni gori.

V luči nedavnih velikih napovedi strežniških, namiznih in prenosnih izdelkov, so na dogodkih ICC potekala tudi usposabljanja, navezovanje poslovnih stikov in prikazi rešitev Intelovih partnerjev. Namen slednjih je pomagati obiskovalcem konference ponuditi svojim uporabnikom nove poslovne ter uporabniške rešitve. ICC konferenco, ki je bila v Sloveniji organizirana v Ljubljani, je obiskalo več kot 120 obiskovalcev.

“Med ključnimi področji tehnološke rasti v letu 2006 se nahaja tudi močno povpraševanje, predvsem v Srednji in Vzhodni Evropi,” je povedal Klaus Wehler, Intelov prodajni direktor za Srednjo in Vzhodno Evropo. “Intel se zavzema za hitro dobavo računalniških in komunikacijskih tehnologij v številne države po svetu, kar lahko dosežemo tako, da nudimo pomoč pri vzpostavitvi poslovanja in zagotovimo usposabljanja o tem, kako sestaviti ter prodati računalnike.”

Udeleženci konference so se srečali z lokalnimi in globalnimi predstavniki Intela z namenom pridobiti pomemben vpogled v velike spremembe v gospodarstvih, porajajočih se potrebah uporabnikov, novih modelih uporabe in razvijajočih se tehnologijah. Udeleženci konference so se udeležili tudi seminarjev o ključnih izdelčnih področjih Intela, vključno z najnovejšimi napovedmi, kot so mikroprocesorji Intel® Core™2 Duo in Intel® Core™ 2 Extreme, mikroarhitektura Intel® Core™, tehnologija Intel® vPro™ in drugo.


Prijavi napako v članku