Triki in nasveti
14.11.2014 09:01
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Instagram končno z možnostjo urejanja napisov

Instagram je bogatejši za možnost urejanja napisov, dodanih objavljenim fotografijam.
Instagram je bogatejši za možnost urejanja napisov, dodanih objavljenim fotografijam.

Po prevzemu s strani podjetja Facebook se o mobilni aplikaciji Instagram ni več toliko pisalo. Kot da bi nekdaj s strani medijev izjemno priljubljena aplikacija prenehala obstajati. Vendar pa Instagramovci niso prenehali opravljati svojega dela, ki ga tokrat predstavljajo v prenovljeni različici njihove programske opreme. Programerji so namreč tokrat dodali možnost urejanja napisov fotografij, ki bo prišla v poštev predvsem v primeru, ko bo avtor fotografije naredil slovnično napako ali pa bo besedilo iz takšnega ali drugačnega razloga neprimerno.

Pri tem velja dodati predvsem to, da je bila možnost urejanja napisov fotografij dodana bolj ko ne izključno zaradi pritiska njegovih uporabnikov. V izjavi za javnost je podjetje namreč priznalo, da je bila ta funkcionalnost ena izmed najpogostejših zahtev skupine uporabnikov. Če boste na primer pri fotografiji spremenili napis, bo ob njem prikazana opomba, ki bo druge uporabniki opozarjala na spremembo. Med večjimi novostmi najdemo še olajšano iskanje novih profilov za sledenje drugim uporabnikom.

Prenovljeni Instagram je že na voljo za prenos tako na portalu Google Play (bit.ly/Insta-And) kot v trgovini App Store (bit.ly/Insta-iOs). V primeru težav pri namestitvi, posodobitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku