Računalništvo, telefonija
06.05.2014 14:30

Deli z drugimi:

Share

Ink benefit – občutno nižji strošek na stran

Brother je na trg pospremil serijo brizgalnih večfunkcijskih naprav, ki uporabljajo velike kartuše za najnižje stroške tiskanja od sedaj.
Barvna brizgalna naprava Brother DCP-J105
Barvna brizgalna naprava Brother DCP-J105

Na Japonskem oblikovana serija brizgalnih naprav ‘Ink Benefit’ ponuja občutno nižji strošek na stran, in sicer le 0,024 € – petkrat nižji strošek kot pri modelih, ki uporabljajo standardne kartuše. Tako je serija popolna za tiskanje večjih količin fotografij in poslovnih dokumentov brez kompromisa s kakovostjo.

Cena modelov v seriji Ink Benefit, ki ponujajo tiskanje, kopiranje in optično branje, vključno z DCP-J100, DCP-J105 (+ WiFi) in vodilnim modelom MFC-J200 (+ WiFi, faks in samodejni podajalnik dokumentov), se vrti nekje med 140 € in 180 € z vključenim DDV-jem.

Z Brotherjivimi posebaj zasnovanimi Inobella veliki kartušami večfunkcijski modeli Ink Benefit lahko natisnejo do 1.300 barvnih in 2.400 črno-belih strani (v skladu s standardom ISO/IEC 24711).

Dokumenti, natisnjeni z uporabo serije Ink Benefit, Innobella velikih kartuš in Innobella papirja, zagotavljajo 100-letno obstojnost na svetlobi, kar pomeni, da pomembni dokumenti in fotografije ne bodo zbledeli ali utrpeli kakršnegakoli poslabšanja berljivosti oz. vidnosti. V skladu s standardom ISO11798 so dokumenti tudi arhivsko odporni – velika prednost za domače uporabnike ali manjša podjetja, ki morajo zagotoviti varnost svojih znatisov.

Skupaj z nizkimi stroški tiskanja na stran in nižjimi vzdrževalnimi stroški (sistem štirih ločenih kartuš) se ta serija odlično ujema z uporabniki, ki zahtevajo visoko kakovost in veliko količino natisov.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo, Hrvaško in BiH pri podejtju Brother, nam je zagotovil: “Ne glede na to, ali gre za tiskanje počitniških fotografij ali pomembnih dokumentov, vse več ljudi pričakuje brizgalne naprave, ki nudijo natančnost in veliko količino natisov z nizkimi stroški na dolgi rok.

“Z oblikovanjem nove serije Ink Benefit za delovanje z roko v roki z novimi Innobella velikimi kartušami je dosežen veliko nižji strošek na stran, ne da bi morali uporabniki žrtvovati funkcije tiskalnika, ki jih potrebujejo.”

Poleg občutno nižjih stroškov, serija Ink benefit omogoča visoko kakovostno uporabnost, ki je pričakovana od japonskih oblikovalcev.

Vsi modeli prinašajo hitrost tiskanja 11 podob/minuto (črno-belo) in 6 podob/minuto (barvno) in imajo uporabniku prijazen LCD-zaslon in USB-vhode. Besedilo in slike so sveže z ločljivosti tiskanja do 6.000 x 1.200 dpi. Programska oprema Control Centre 4 in Paperport poenostavlja upravljanje z nastavitvami tiskanja, datotekami in optično prebranimi predmeti – hitro in enostavno.

DCP-J105 in MFC-J200 imata funkcijo Wi-Fi povezljivosti in sta združljiva z Apple AirPrint™, Google Cloud Print™ in Brotherjevo aplikacijo iPrint&Scan za hitro in učinkovito tiskanje preko mobilnih naprav.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku