Računalništvo, telefonija
02.02.2012 13:16

Deli z drugimi:

Share

InfoCity.si – portal, ki vašim povpraševanjem dostavi brezplačne ponudbe, sedaj tudi s kuponi

InfoCity.si
InfoCity.si

Portal InfoCity.si je že zdavnaj presegel funkcijo imenika podjetij in začel promovirati nove storitve, ki bodo zagotovo razveselile vse, ki trpijo za kroničnim pomanjkanjem časa. Lani lansirana storitev oddajanja povpraševanj je zagotovo odprla nova obzorja, saj vam brezplačno in avtomatično dostavi ponudbe za želene storitve/izdelke. Kako, poglejte v nadaljevanju.

1. Pri nas dokaj nova storitev, ki prihrani časa, denar in slabo voljo, je zagotovo storitev oddajanja povpraševanj za fizične osebe in podjetja. Na InfoCity.si s 3 kliki oddate vsebino povpraševanje, avtomatiziran sistem pa o tem obvesti vsa podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. Zainteresirana vam pošljejo ponudbo, vi pa izberete najboljšo. Tako prihranite veliko časa, servis pa je brezplačen za vse.

2. Poleg tega pa boste na InfoCity.si našli letošnjo novost: konkretno nadgrajeno ponudbo kuponov , ki se ne omejuje samo na skupinske ponudbe, ampak daje možnost objavljanja običajnih popustov, veselih uric in brezplačnih ugodnosti. Podjetja lahko do 3 ponudbe letno brezplačno objavijo sama, brez nepotrebnega sestankovanja.

Trenutno na portalu poteka velika valentinova akcija, kjer vas čaka več kot 20 ponudb za darila. Kliknite tukaj in preverite ponudbo tudi vi! – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku