Prenosni računalniki
08.01.2010 10:02
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igričarski žepni računalnik Alienware M11X

Žepni računalnik Alienware M11X je pisan na kožo tistim igričarjem, ki ljubijo mobilnost.
Žepni računalnik Alienware M11X je pisan na kožo tistim igričarjem, ki ljubijo mobilnost.

Igričarji

na sejmu zabavne elektronike CES 2010 zagotovo niso spregledali prvega žepnega računalnika M11X podjetja Alienware, saj je kot nalašč tudi za poganjanje grafično obogatenih računalniških iger. Žepni računalnik Alienware M11X je namreč opremljen z visokokakovostnim zaslonom z 29,5-centimetrsko diagonalo in zmogljivo grafično kartico Nvidia GT335M.

Z igričarskim žepnim računalnikom Alienware M11X lahko brez težav poganjamo računalniško igro Crysis s 50 sličicami na sekundo in Call of Duty: Modern Warfare 2 s 30 sličicami na sekundo z najvišjimi nastavitvami. Igričarjem je na voljo tudi vmesnik HDMI za priklop žepnega računalnika na visokoločljivi televizor.

Napolnjena baterija igričarskega žepnega računalnika Alienware M11X v običajnem načinu zagotavlja do 6,5 ur avtonomije, v igričarskem načinu pa dobri dve uri. Miniaturni žepni računalnik podjetja Alienware bo žal hitro olajšal našo denarnico, saj bo za osnovno različico potrebno onkraj luže odšteti tisoč ameriških dolarjev oziroma 700 evrov. Pri nas bo zanj po vsej verjetnosti potrebno odšteti vsaj tisočaka.


Prijavi napako v članku