Igre
17.06.2010 11:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igralna konzola Sony PlayStation 3 odslej v treh dimenzijah

Z novim delom serije Final Fantasy se konzola PlayStation 3 precej bolje prodaja.
Z novim delom serije Final Fantasy se konzola PlayStation 3 precej bolje prodaja.

Podjetje Sony je obiskovalce igričarskega sejma E3 prijetno presenetilo z uradno predstavitvijo igralne konzole PlayStation 3, ki lahko brez težav poganja tudi tridimenzionalne igre. In to še ni vse. Računalniški gigant bo s prodajo nove različice priljubljene igralne konzole pričel že v drugi polovici meseca junija, s čimer bo vse svoje večne konkurente tako rekoč prehitel po desni.

Najlepše pri vsem tem pa je zagotovo to, da bodo lahko tridimenzionalne igre poganjali tudi lastniki »starejših« različic igralne konzole PlayStation 3. Za to bo potrebna le nadgradnja strojne kode, ki pa je že na voljo za brezplačen prenos. Za koriščenje prednosti tridimenzionalnih iger pa bo seveda potrebno kupiti še namenska očala in 3D televizor.

Najlepše pri vsem tem je zagotovo to, da bomo lahko v treh dimenzijah igrali več kot dvajset različnih računalniških iger, med katerimi bodo zagotovo najbolj izstopale Killzone 3, Mortal Kombat, Tron: Evolution, NBA 2K11, Gran Turismo 5 in Super Stardust. Vse omenjene igre naj bi bilo mogoče kupiti še v tem letu. Pohvalno, ni kaj!

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku