Računalništvo, telefonija
14.03.2008 11:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igor Marinšek, izvršni direktor Mobitela, odpoklican

Skupščina družbe Mobitel je odpoklicala člana upravnega odbora in izvršnega direktorja Mobitela Igorja Marinška. Odpoklic je posledica različnih pogledov na razvoj Skupine Telekom Slovenije in prihodnjo vlogo podjetij znotraj skupine.

Družbo bo tako vodil sedemčlanski upravni odbor: mag. Bojan Dremelj, predsednik, in člani Klavdij Godnič, dr. Filip Ogris-Martič, mag. Željko Puljič, Metod Zaplotnik in Brane Miklavčič ter Tjaša Škrilec, kot predstavnika zaposlenih. Glavni izvršni direktor Mobitela še naprej ostaja Klavdij Godnič, ki je svoj mandat nastopil 1. februarja 2007 in je prvo leto družbo uspešno vodil k zelo dobrim zaključnim rezultatom.

Bojan Dremelj, predsednik UO Mobitela je ob tem dejal: “Skupina Telekom Slovenije ima jasne strateške usmeritve, zaveze, cilje in prioritete. Da bomo pri njihovem uresničevanju uspešnejši, se moramo prilagoditi zahtevam uporabnikov. Ti pričakujejo, da si bodo pri svojem telekomunikacijskem ponudniku zagotovili celovite telekomunikacijske rešitve na enem mestu. Da bomo ta pričakovanja lahko prvi na trgu izpolnili, da bomo v konkurenčnem okolju še prodornejši in hkrati bolj prožni, je tesnejša povezanost in prepletenost znotraj skupine nujna. Le tako bomo lahko izostrili ter uskladili naš pogled na uporabnike”.

Igor Marinšek se je v družbi Mobitel zaposlil marca leta 2006, kjer je nastopil funkcijo direktorja Pravno-kadrovskega področja. Enaindvajsetega junija 2006 je postal direktor pravno, kadrovsko in splošnega področja, funkcijo izvršnega direktorja družbe je opravljal od 1. februarja 2007.


Prijavi napako v članku