Računalništvo, telefonija
08.10.2018 14:16
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Idealen prvi strežnik NAS za dom

Synology DS119j
Synology DS119j

Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS119j, kompakten in energetsko učinkovit strežnik NAS z eno režo za disk, ki je idealen za prvo spoznavanje s strežniki NAS Synology v domačem okolju.

»Obstaja veliko število uporabnikov, ki še niso seznanjeni s koristmi, ki jih prinaša strežnik NAS za domačo uporabo,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »DS119j je idealna izbira za prvo srečanje z NAS-om. Za ugodno ceno prinaša obilo programskih funkcij in intuitivni uporabniški vmesnik«

Zasnovan za domače okolje, DS119j porabi le 5,01 vata v načinu mirovanja trdega diska in 10,0 vatov v polnem delovanju – prenosni računalnik na primer lahko porabi več kot 45 vatov. Poleg tega je ohišje zasnovano tako, da ublaži hrup, zaradi česar je naprava v primerjavi z nekaterimi osebnimi računalniki skoraj neslišna.

DS119j služi tudi kot domači multimedijski strežnik. Uporabniki lahko preprosto delijo fotografije s prijatelji ali pretakajo glasbene in video datoteke v mobilne naprave ali multimedijske predvajalnike.

DS119j poganja DiskStation Manager, eden od najnaprednejših in inovativnih operacijskih sistemov za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki pomagajo izdatno povečati delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers’ Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o DS119j, obiščite https://www.synology.com/products/DS119j.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku