Monitorji
25.05.2022 09:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Idealen monitor za hibridno delovno okolje

Konferenčni monitor za hibridno delovno okolje DELL C2722DE je edini monitor na trgu, ki je certificiran za aplikacijo Microsoft Teams.
Konferenčni monitor za hibridno delovno okolje DELL C2722DE je edini monitor na trgu, ki je certificiran za aplikacijo Microsoft Teams.

Ko govorimo o hibridnem delovnem okolju, se ne moremo izogniti delu na različnih lokacijah in sestankom na daljavo. Če smo še pred leti sestankovali skoraj izključno »v živo«, so se danes v marsikaterem kolektivu tako vsakodnevni sestanki kot tisti najpomembnejši preselili na splet.

Veliko je aplikacij, ki nam omogočajo komuniciranje na daljavo in spletne sestanke, a Microsoft Teams je rešitev, ki ji zaupajo tudi največji. Omogoča vse, kar potrebujemo za sodobno video konferenco. In kdor veliko delovnega časa preživi na Teamsih, bo znal ceniti monitor, kakršen je konferenčni monitor DELL C2722DE. Zakaj? Na njem lahko zgolj s pritiskom na gumb zaženete aplikacijo Teams, se pridružite sestanku in se odzovete na obvestila.

27-palčni (68,5-centimetrski) IPS zaslon z ločljivostjo WQHD (2560 x 1440) ima integrirano »pop-up« IR kamero. Poslovni monitor odlikuje svetilnost 350 cd/m2 in vidni kot 178 stopinj. Ker gre za konferenčni monitor, ima tudi vso preostalo opremo, ki jo potrebujete za spletne videokonference, kot sta kakovosten mikrofon s funkcijo odpravljanja hrupa in dva 5 W zvočnika. Opremljen je tudi z vhodom za slušalke in avdio vhodom.

Edini na svetu, certificiran za aplikacijo Microsoft Teams

Konferenčni monitor DELL C2722DE je edini monitor na trgu, ki je certificiran za aplikacijo Microsoft Teams in vsebuje namenski gumb za upravljanje aplikacije ter dodatno LED lučko, ki vas obvešča o opozorilih v Microsoft Teamsih. Monitor je možno tudi zasukati za 90 stopinj v pokončni način in z delom preprosto nadaljevati.

Tudi samo prijavo v sistem omenjeni monitor karseda poenostavi, saj čas prihranite s sistemom za prepoznavanje obraza Windows Hello, ki je hitrejši od vnosa gesla. Gre za varno prijavo, podobno kot jo omogočajo skoraj vsi novejši mobilni telefoni.

Kaj je Jumpstart in kaj veriženje monitorjev?

Jumpstart je še ena zanimiva funkcija konferenčnega monitorja DELL C2722DE. Združljiva je z izbranimi Dell računalniki. Z njo enostavno pritisnete gumb za vklop monitorja in funkcija sinhronizacije moči zažene tako monitor kot tudi povezan Dell računalnik – tudi, če je prenosnik zaprt.

Ste se kdaj srečali s težavo priklopa več monitorjev na računalnik? Vam je zmanjkalo izhodov iz računalnika? Z Dellovim monitorjem boste težavo zlahka rešili oziroma do nje sploh ne bo prišlo, saj omogoča veriženje monitorjev (Daisy chain-MST). V praksi to pomeni, da vam ne bo treba več vsakega monitorja (v primeru, da jih imate na primer 4 ali pa zgolj 2) povezovati z računalnikom, ampak boste lahko preprosto med seboj povezali monitorje. Enostavno in učinkovito.

Vsi priključki, ki jih potrebujete v hibridnem delovnem okolju

Konferenčni monitor DELL C2722DE ima še vrsto priključkov, tako da je malo verjetno, da boste katerega pogrešali. Spisek priključkov je precej dolg: 1x HDMI, 1x DP, USB-C 90W, 1x USB-C 15W, 3x USB-A, 1x RJ-45.

Poleg monitorja so priloženi: 1x DP kabel, 1x USB-C, 1x USB-A 3.2.

Ker pozitivnih presenečenj nikoli ni dovolj, vas utegne omenjeni monitor prepričatu tudi s 3 leti garancije.

Več kakovostnih monitorjev najdete na TEJ POVEZAVI.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dell monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več