Računalništvo, telefonija
21.05.2004 08:14
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM izdal novi različici WebSphere Studio in Rational Suite

IBM je napovedal pomembne novosti v okviru svojih programskih rešitev za programerje, s katerimi bo razvijanje aplikacij Java lažje in hitrejše, projektno delo pa bo s prenovljenimi rešitvami postalo bolj učinkovito tudi za druga najbolj pogosta razvojna programska orodja.

Najnovejša različica IBM WebSphere Studio Application Developer in IBM WebSphere Studio Site Developer (različica 5.1.2) podpira najnovejše uveljavljene in prihajajoče standarde s tega področja (JSF – JavaServer™ Faces ter SDO – Service Data Objects) in poenostavlja razvoj kompleksnejših uporabniških, poslovnih in interaktivnih spletnih portalnih vmesnikov, razvijalcem aplikacij Java pa omogoča enostavnejše delo.

Nova različica IBM Rational Suite (različica 2003.06.12) dodaja nove ali izboljšuje obstoječe podpore za tehnologije, kot so WebSphere Studio, Eclipse, Linux, DB2, Microsoft Visual C++ in .NET, EMC VMWare, Sybase PowerBuilder, Oracle Forms in Borland Delphi. Novi IBM Rational Suite tako omogoča izgradnjo in uporabo kakovostnih razvojnih programskih orodij na več platformah in v več jezikih.


Prijavi napako v članku